DRAMA: Crnogorci nam otimaju Sergeja!

Autor: Vesti-online.com/Republika

Sport

03.09.2017

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić dobio je poziv da u budućnosti nastupa za reprezentaciju Crne Gore.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li će fudbaler Lacija igrati za Crnu Goru?

Predstavnici FS CG su uspostavili kontakt preko menadžera Milinkovića Savića, našeg nekadašnjeg reprezentativca Mateje Kežmana.

Milinković-Savić (22) je rođen u Španiji, a ponikao je u novosadskoj Vojvodini. On je u sezoni 2014/2015. igrao za Genk, a onda je prešao u Lacio.

Italijanski klub je tokom prelaznog roka imao ponude od čak 80 miliona evra za srpskog fudbalera, ali je odlučio da Sergeja zadrži u timu. Srbin je briljirao prošle sezone u rimskom klubu, ali još nije debitovao za A tim naše zemlje.

On je prošao sve mlađe kategorije Srbije, a sa omladinskom selekcijom osvojio je SP na Novom Zelandu.

Milinković-Savić je pre nekoliko meseci želeo da igra mladu reprezentaciju Srbije na EP u Poljskoj, ali rimski klub Srbinu nije dao "zeleno svetlo".

Selektor Srbije Slavoljub Muslin nije "zatvorio vrata" sjajnom vezisti, ali je nekoliko puta rekao da mu se Sergej trenutno ne uklapa u stil igre.


Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković nema ništa protiv da Sergej zaigra za ovu selekciju, pošto bi imao odmah pravo nastupa, jer nije nastupao za A tim naše zemlje.

Crna Gora je trenutno druga na tabeli kvalifikacija za SP 2018.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading