KRALJ SERGEJ OD 80.000.000€!

Autor:

Sport

14.08.2017

19:00 >> 17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bomba iz Italije! Real Madrid spreman je da iskešira 80.000.000 evra za zvezdu Lacija Sergeja Milinković-Savića. Aktuelni šampion Evrope i Španije fasciniran je fudbalskim umećem 22-godišnjeg veziste koji je nedavno produžio ugovor s Rimljanima do 2022.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Madriđani poslali svoje emisare u Italiju kako bi doveli zvezdu Lacija

Ipak, taj potpis nije ubio nade "kraljevskog kluba" da mogu već ovog leta da ga dovedu na "Santjago Bernabeu". Naprotiv! Samo je proradio inat kod predsednika Florentina Pereza, koji je poslao svoje emisare u italijansku prestonicu na sastanak sa prvim čovekom nebeskoplavih Klaudijom Lotitom.

22 godine ima SMS

Italijanski mediji pišu da će na tom sastanku prisustvovati i Sergejev menadžer Mateja Kežman, koji juče nije odgovarao na naše pozive, što dodatno potvrđuje priču da se nešto opasno kuva u Rimu.

Nesuđeni reprezentativac Srbije (čitaj: Muslin ga neće) prošle sezone je činio čuda na terenu, što je privuklo brojne velikane poput Reala, Juventusa, Čelsija, Junajteda i Liverpula.

Ponude do 50.000.000 evra glatko su odbijene, dok će sada Lacio biti na teškom ispitu zbog impozantne sume koju nude Madriđani. U slučaju dogovora, naš as će postati najskuplji Srbin u istoriji, prešišaće rekordni transfer Matića u Junajted za 45.000.000 evra.

Jedno je sigurno, SMS je zreo da postane "kralj"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading