Prva izjava Šaponjića po dolasku u Atletiko!

Autor:

Sport

08.07.2019

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji napadač Partizana i mladi reprezentativac Srbije Ivan Šaponjić u ponedeljak je u Madridu prošao lekarske preglede i uskoro će potpisati ugovor sa Atletiko Madridom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Šaponjić

Vest da će se 21-godišnji fudbaler, koji nije zabeležio nijedan meč u prvom timu Benfike, preseliti na Vanda Metropolitano mnoge je iznenadila.

- Mnogo sam srećan što sam ovde, u velikom klubu kao što je Aletiko. Srećan sam što sam dobio priliku da radim sa najboljim trenerom na svetu i vrhunskim igračima. Atletiko je top klub - izjavio je Šaponjić i dodao:

- Nisam još razgovarao sa trenerom Dijegom Simeoneom, ali nadam se da ću to učiniti na treninzima. Pričao sam sa Janom Oblakom, koji mi je rekao da je u klubu sve savršeno - rekao je Šaponjić, koji je 2016. iz Partizana otišao u Benfiku.

Atletiko je danas predstavio još jednog doskorašnjeg napadača Benfike Žoao Feliksa, a u klub su stigli još Felipe, Ektor Erera, Markos Ljorente i Renen Lodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading