(VIDEO) Ospina završio u bolnici nakon što ga je fudbaler Udinezea ŠUTNUO u glavu!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

17.03.2019

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napolija savladali su Udineze rezultatom 4:2 u okviru 28. kola Serije A, a meč je obeležila stravična povreda golmana Davida Ospine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Od 17. do 26. minuta uz golove Junesa i Kaljejona Napoli je poveo sa 2:0, ali to timu Karla Anćelotija nije donelo sigurnost u nastavku poluvremena.

Udineza je sa dva brza gola, u 30. i 36. minutu uspeo da dođe do izjednačenja. Strelci su za goste bili Lazanja i Fofana.

Prvo poluvreme obeležila je i povreda Davida Osipine u finišu ovog dela meča. Ospina nije mogao da nastavi meč i na golu ga je zamenio Aleks Meret. Ospina je dobio jak udarac u glavu nakon čega je samo pao na teren i odmah je prevezen u bolnicu. Kako je preneo Skaj sport Italija, u bolnicu je došao u svesnom stanju.


Prevagu je Napoliju u nastavku doneo gol Arkadijuša Milika u 57. minutu pa su Napolitanci sigurnije ušli u nastavak meča. Mertens je potvrdio pobedu domaćih lepim pogotkom u 70. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading