Klop jasan: Meč sa Junajtedom nije presudan u borbi za titulu!

Autor:

Sport

23.02.2019

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra je na programu najveći derbi engleskog fudbala između Mančester Junajteda i Liverpula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Redsi su u žestokoj borbi za titulu, dok klub sa Old Traforda pokušava da se domogne Lige šampiona.

Trener Liverpula Jirgen Klop smatra da se pitanje šampiona neće rešiti posle meča sa Junajtedom.

- Kada bismo na ovaj susret gledali kao većina ljudi, onda bi to značilo da prihvatamo prevelik pritisak. Ne možete tako da radite. Ako izgubimo, a ja iskreno o tome i ne razmišljam, onda ćemo i dalje biti bodovno izjednačeni sa Sitijem, a Totenhem će biti verovatno na dva boda iza. To je najgori scenario, rekao je Klop.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mo Salah će biti najveća opasnost za gol Junajteda

Za Nemca na Old Trafordu nema favorita.

- Imamo priliku da igramo sjajno u preostalom delu sezone i taj period počinjemo jednom od najtežih utakmica. Čak i da imamo 20 bodova prednosti, nema garancija da ćemo pobediti na Old Trafordu, jer je jednostavno u pitanju Mančester junajted i postoji razlog zašto žele da pobede baš nas. Moramo da razmišljamo o tome kako da im naudimo i to je jedino čime se i bavim. Ne mogu stalno da razmišljam o posledicama određenih rezultata. Ako pobedimo, šta to znači? Da smo u dobroj formi, smatra Klop.

Klop zna da ga sutra čeka jedan od najvećih mečeva u engleskom fudbalu.

- Nikada titula neće biti odlučena 12 kola pre kraja. Biće strašno teško. Ovo je veliki test i poštujem to. Mislite da je veliki meč samo za Junajted? Uđite u našu svlačionocu i momci koji su tu će vam sve reći. Svi znaju da je ovo jedna od najvećih utakmica u fudbalu, a mi moramo da se pripremimo za nju, zaključio je Klop.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading