GOSTI SE GOSTILI: Vasilije Janjić utišao "AdmiralBet Arenu" - plasman u plej-of je doveden u pitanje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.04.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je najviše trebalo, ekipa je doživela kiks.

GOSTI SE GOSTILI: Vasilije Janjić utišao "AdmiralBet Arenu" - plasman u plej-of je doveden u pitanje!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice smatrani su gotovo izvesnim učesnikom plej-of faze takmičenja u okviru Prve lige Srbije, ali su u poslednje četiri takmičarske utakmice doživeli čak tri poraza što ih može dovesti na korak od borbe za opstanak kroz doigravanje.

 

Nakon poraza od OFK Beograda (0:1) i Tekstilca iz Odžaka (2:5), tokom prethodne nedelje u vanrednom kolu Sremskomitrovčani su savladali lazarevačku Kolubaru rezultatom 2:0 i smatrali su na "AdmiralBet Areni" da je upravo navedeni susret prekretnica u konačnom ostvarenju željenog cilja. Međutim, gostovanje komšija iz Inđije nije proteklo u očekivanom maniru.

Gosti su do prednosti stigli već u 14. minutu susreta kada je Vasilje Janjić rutinski sa petarca golom okončao sjajnu akciju po desnom krilu, što je bio i konačan ishod prvog poluvremena.

Nastavak susreta donosi i znatno više uzbuđenja.

Igrao se 47. minut kada su fudbaleri Inđije Toyo Tires propustili priliku da dupliraju prednost, a domaćin nakon kontranapada i povratne lopte na ivicu kaznenog prostora, stiže do gola i izjednačenja. Mrežu golmana Luke Tasića zatresao je Stefan Stanisavljević.

Ipak, samo deset minuta kasnije Vasilje Janjić je ponovo bio koban po crveno-bele. "Promešao je" iskusni tridesetjednogodišnji fudbaler odbranu Radničkog, a zatim uputio neodbranjiv udarac nakon kojeg se lopta našla u mreži Miloša Ostojića.

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Plasman u plej-of će tražiti u poslednjem kolu - FK Radnički Sremska Mitrovica

 

- Prva liga Srbije, 29. kolo:

Radnički (Sremska Mitrovica) - Inđija Toyo Tires (Inđija) 1:2 (0:1)

Strelci: S. Stanisavljević u 47. minutu za Radnički; V. Janjić u 14. i 57. minutu za Inđiju Toyo Tires

Stadion: "AdmiralBet Arena", Sremska Mitrovica

Sudija: Dejan Petrović

Žuti kartoni: Đ. Petrović, S. Mitrović, Đ. Jovanović (Radnički); V. Janjić, A. Mijailović, J. Golić-trener, B. Mihajlović, N. Subotić (Inđija Toyo Tires)

Crveni karton: J. Golić-trener (Inđija Toyo Tires)

Radnički (Sremska Mitrovica): Ostojić, Miodragović (Vićentijević), Ivić (Đukanović), Stefanović, Stanisavljević, Čarapić (Mitrović), Ilić (Jovanović), Prljević, Petrović, Cvetković (Pius), Isailoviić.

Inđija Toyo Tires (Inđija): Tasić, Mitrović, Vuković, M. Janjić (M. Stojanović), Grbović, V. Janjić (Popović), Tešić (Kukolj), Desančić (Subotić), Mijailović, Mihajlović (Maričić), S. Stojanović.

Porazom na domaćem terenu Sremskomitrovčani su sebe stavili u položaj da im poslednje kolo odlučuje o plasmanu u plej-of, a protivnik za ostvarenje primarnog klupskog cilja biće im Smederevo 1924 sa kojim će se sastati narednog vikenda u gradu na Dunavu.

ekipa Inđije Toyo Tires nakon važne pobede stiže na svega dva boda zaostatka za drugoplasiranim Jedinstvom sa Uba, a u poslednjem ligaškom kolu trebali bi da imaju lakši zadatak s obzirom da dočekuju već prežaljeni novobeogradski Radnički.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading