ANĐELI "PROMAŠILI" CEO PLEN: Da je samo bilo malo više efikasnosti u završnici napada, Sušica bi ostvarila trijumf na prolećnoj premijeri!

Autor:

Sport

20.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remi koji sigurno nije po volji gostima na gostovanju ekipi Kragujevca.

ANĐELI "PROMAŠILI" CEO PLEN: Da je samo bilo malo više efikasnosti u završnici napada, Sušica bi ostvarila trijumf na prolećnoj premijeri!

Foto: Instagram.com/printscreen/FK Sušica 1929

Remi na gostovanju Kragujevcu

Proteklog vikenda startovao je drugi deo prvenstva Treće lige Kragujevca, jedan od duela igran je između domaćeg tima Kragujevac i sastava Sušice 1929. Domaći sastav je u ovaj meč ušao sa šeste pozicije (23 osvojena boda), dok su gosti sa dva boda više bili na deobi četvrtog mesta u ligi.

Republika

Izabranici Nikole Bulatovića krenuli su silovito od samog početka meča i već u prvom minutu videli smo veliko uzbuđenje pred golom domaćina. Centaršut Krstića iz kornera dočekao je usamljeni Stamenković, koji glavom šalje loptu u nebranjenu mrežu, ipak zbog faula glavni sudija poništava ovaj pogodak 

Nastavili su "Anđeli" da napadaju i da stvaraju uzbuđenja pred golom domaćih, a u 17. minutu bivaju i ponovo konkretni. Sve je krenulo od zadnje linije i Petra Stamenkovića, koji šalje svoj pas do Aritonovića, koji spaja brzonogog Krstića sa golom, koji šalje tu loptu u drugi ugao i ostavlja nemoćnog čuvara mreže domaćih, 1:0 za Sušicu.

Nisu Sušičani ni posle prvog gola odustali od napadačkih ideja, ipak nije bilo dovoljno koncentracije, ali i sreće u realizaciji da naš tim možda uđe i sa većom prednošću u drugo poluvreme.

Za vreme pauze izvršene su dve izmene u redovima domaćina, i to je u velikoj meri poboljšalo njihovu igru u polju.

Republika

Foto: FK Kragujevac

Meč bez pobednika

Na isteku 57. minuta, jedan od fudbalera iz Kragujevca upućuje udarac, a blok gostujućih defanzivaca izbacuje ofanzivca Šapića pred sami gol, koji svojim udarcem poravnjava rezultat. Surovo su Sušičani bili kažnjeni, jer su domaći iz prve ozbiljnije šanse došli do poravnanja rezultata.

Pokušali su gosti da u nastavku poluvremena ponovo dođu do prednosti, ali u tome im se isprečio raspoloženi čuvar mreže domaćih, koji je u par navrata sjajnim intervencijama ostavio svoju mrežu nebranjenu.

Prava fudbalska akcija videla se u 78. minutu kada su Aritonović, Živić i Tomić na malom prostoru sjajno odigrali pas i izbacili Krstića, koji u trku pokušava da matira čuvara mreže, ipak golman domaćih malo kači tu loptu, dovoljno da ta lopta ode mimo okvira gola.

Ozbiljnije je pripretio i Aritonović, ali je sjajnom intervencijom ponovo sačuvao golman domaćih svoj gol. Meč je na kraju završen remijem, 1:1.

Kragujevac - Sušica 1929 1:1 (0:1)

Kragujevac: Bošković, Dašić, Raketić, Vučković, L. Nikolić, N. Nikolić (od 37' Maksimović), I. Nikolića (od 46' Fuštar), Đorđević, Đurđević (od 76' Vranić), Stanojević, Đukić (od 46' Šapić)

Sušica 1929: Joksić, Nestorović, Popović, Stamenković, Aritonović, Tomić (od 81' Pavlović), Živić (od 81' Tošić), Krstić, Simić (od 75' Vuković), Radojević, Milojević

U sledećem kolu Sušica dočekuje OFK Bagremar, dok Kragujevac ide na noge Arsenalu 1930.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading