FUDBALERI JEZERA NA SVOM TERENU IGRAJU PERFEKTNO: Ekipa Vinogradara na najduže gostovanje u ligi ide sa puno samopouzdanja!

Autor:

Sport

07.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oba kluba su na prolećnoj premijeri zabeležila remi.

FUDBALERI JEZERA NA SVOM TERENU IGRAJU PERFEKTNO: Ekipa Vinogradara na najduže gostovanje u ligi ide sa puno samopouzdanja!

Foto: FK Jezero 2017 Zlatari

U okviru 17. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Jezera 2017 (Zlatari) ugostiće sastav Vinogradara (Riljac), utakmica se igra u subotu, 10. marta sa početkom od 15 časova.

Republika

Domaćin subotnjeg susreta zimsku pauzu proveo je sa samo četiri boda zaostatka za jesenjim prvakom, ali je na prolećnoj premijeri na iznenađenje mnogih zabeležio remi sa Kamenorescem koji se nalazi na 14. poziciji na tabeli, dok je sastav Jezara na trećem mestu.

Prekinuta je protekle nedelje serija od osam vezanih trijumfa Jezera u ligi, i sigurno je da će protiv Vinogradara biti pod imperativom pobede, ukoliko žele da zadrže šansu da se bore za sam vrh tabele i za plasman u viši rang takmičenja. U Zlatarima ekipa je na osam ligaških susreta zabeležila sedam trijumfa i jedan remi, pa će to biti dodatni motiv domaćinu.

Republika

Foto: FK Jezero 2017 Zlatari

Jesenji sastav Jezera

Subotnji gost Jezeru, tim iz Riljca igra promenjivo tokom cele sezone, pa je samim tim i plasman takav. Na prolećnoj premijeri je zabeležen remi sa petoplasiranim Poljoprivrednikom, što može delimično da motiviše igrače za nastavak prvenstva.

Trenutni učinak Vinogradara je tri trijumfa, isto toliko remija i čak 10 poraza, što je dovelo do plasmana na 13. poziciju na tabeli, sa 12 osvojenih bodova. Iz Rilja se uglasio Momir Jevtić, koji je za naš portal povodom nedeljnom meča poručio:

- Ovo je susret dva kluba sa najudaljenijih tačaka našeg regiona, ko zna kada će nam se putevi opet ukrstiti, jer se najavljuje reorganziacije takmičenja. Jedino da verujemo u svetlu budućnost, pa da se opet susretnemo u višem rangu. Očigledna je stagnacija našeg Vinogradara, kao i prošle sezone, biće veoma teško okupiti igrače za nedelju, imajući u vidu sam termin utakmice. 

Prvi ovosezonski duel ova dva tima dobio je Vinogradar pred svojim navijačima minimalnim rezultatom.

Jezero 2017 (Zlatari) - Vinogradar (Riljac)

Subota, 10. mart od 15 časova

Teren u Zlatarima

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading