PRIPREMNI PERIOD SE PRIVODI KRAJU: Nakon sedam prijateljskih utakmica na pragu je prolećna premijera!

Autor:

Sport

06.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrački kadar je osvežen sa čak devet imena.

PRIPREMNI PERIOD SE PRIVODI KRAJU: Nakon sedam prijateljskih utakmica na pragu je prolećna premijera!

Foto: FK Solid

Fudbalski klub Solid dugogodišnji je učesnik Gradske lige Subotica, i rezultati tokom sezona variraju, kada se pogleda poslednjih par takmičarskih godina, uglavnom je to bio plasman na sredinu tabele.

Republika

Nakon prvog dela sezone ekipa je ostvarila učinak od četiri trijumfa, isto toliko poraza, uz dva remija, što je bilo dovoljno za plasman na deobu sedme pozicije na tabeli. Bodovni saldo na koti 14 trenutno je stavio klub na osam bodova zaostatka za liderom. Liga je takva da svako može svakog da dobije, pa se može reći da ništa nije izgubljeno i da je na proleće sve otvoreno.

Uprava je tokom pripremnog perioda u dogovoru sa trenerom zakazala i sedam prijateljskih susreta, proteklog vikenda "odrađena" je generalna proba u kojoj je Solid savladan od jesenjeg prvaka rezultatom 4:0. Najbitnije je da su svi igrači zdravi, i da će trener imati na raspolaganju ceo igrački kadar za prolećnu premijeru predstojećeg vikenda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Solid (@fk_solid)

 

Što se tiče igračkog kadra i promena u istom tokom transfer perioda, stigla su devet nova fudbalera u dres soliga. Sigurno najveće ime jeste Predrag Brkić, dugogodišnji golman srpskoligaškog ranga, i aktuelni trener golmana u redovima superligaša iz Subotice.

Tu su još i Jovan Popović (Borac NS), Boris Stefković, Obrad Kragovi (Njegoš Lovćenac), Marko Hadžimušović (Bačka 1901), Darko Miloradović, Uroš Jakšić, Vidak pavlović i Stefan Sesa koji je stigao iz redova Jedinstva Stanišić. Kao što se može videti uprava je dogovorila par slobodnih fudbalera, uz par transfera iz drugih klubova, i po partijama tokom pripremnog perioda odrađen je dobar posao.

Sastav Solida u nedelju na prolećnoj premijeri od 14 časova i 30 minuta dočekuje ekipu Bikova, koja ima samo jedan bod prednosti i nalazi se na deobi petog mesta na tabeli. Prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading