NIJE NIKOLA, ALI JE JOKIĆ: Pred sam kraj prelaznog roka na Dorćol je stigao odličan fudbaler!

Autor:

Sport

03.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jeseni je pružio odlične partije.

NIJE NIKOLA, ALI JE JOKIĆ: Pred sam kraj prelaznog roka na Dorćol je stigao odličan fudbaler!

Foto: Privatna arhiva Miloša Jokić

Omladinski dani

Ekipa GSP Polet Dorćol vratila se nakon dve sezone u Srpsku ligu Beograd, gde se uglavnom nalazila u poslednje vreme, i u povratničkoj godini je zabeležila nešto slabiji učinak.

Republika

Zimsku pauzu tim je proveo na deobi desete pozicije sa 15 osvojenih bodova, što je dovelo do potencijalne borbe za opstanak tokom prolećnog dela, koji je počeo danas. Tokom jesenjeg dela zabeležena su četiri trijumfa, tri remija i osam poraza.

Tokom zimske pauze uprava je radila na jačanju igračkog kadra, i jedan transfer prošao je "ispod radara", odrađen je poslednjeg dana prelaznog roka. Devetnaestogodišnji Miloš Jokić zadužio je opremu tima sa Dorćola, i u nastavku sezone predstavljaće još jednu opciju na terenu.

Jokić je proteklih šest meseci nastupao za ekipu Đerdap iz Kladova, sa kojom se takmičio u okviru Srpske lige Istok, ali je sada došlo vreme za novu stanicu u dosadašnjoj karijeri, i odluka je pala da tu bude srpskoligaš iz Beograda.

Republika

Foto: Privatna arhiva Miloša Jokić

Jokić u dresu Đerdapa

Miloš je za naš portal povodom transfera izjavio:

- Došao sam pred sam kraj prelaznog roka, pa će mi biti potrebno određeno vreme da se uigram i da se spremim da pružim svoj maksimum. Verujem da možemo da izborimo opstanak u ligi, potrudiće se da svojim partijama doprinesem što boljim rezultatima kluba i nadam se najboljem. 

Jokić je pre Kladova odigrao sezonu u Barajevu, gde je nastupao u okviru BG zone, u karijeri je još bio i član ekipe 011 iz Beograda, dok je prve fudbalske, kao i omladinske korake napravio u Voždovcu.

Reč je o mladom i perspektivnom fudbaleru koji može podjednako dobro odgovoriti zadacima na poziciji desnog beka, ali i oba krila, što je veliki "bonus" kod trenera, prilikom odabira igrača koji će nastupiti.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading