NAVIJAČI ĆE DANAS IMATI PRILIKU DA IH VIDE NA DELU: Pojačanja u Medoševcu su predstavljena!

Autor:

Sport

02.03.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnji duel sa ekipom Zuce 2019 će biti prilika za jako bitne bodove.

NAVIJAČI ĆE DANAS IMATI PRILIKU DA IH VIDE NA DELU: Pojačanja u Medoševcu su predstavljena!

Foto: FK Napredak Medoševac

Kvalitetan prelazni rok je odrađen u Medošvcu, Napredak je trenutno na mestu koje vodi u baraž za opstanak u ligi, i sav fokus je bio da se igrački kadar ojača, kako bi klub "ispao" iz bilo kakve kombinacije za opstanak.

Republika

Uprava kluba je vredno radilo tokom zimske pauze, redom su stizala proverena, iskusna imena, koja će instant doneti kvalitet i već u uvodnim mečevima prolećnog dela će se videti rezultat vrednog i napornog rada u proteklom periodu.

Poslednji u nizu promovisanih izmskih novajlija je Vuk Lazić, koji će kao i dosta puta tokom karijere deliti svlačionicu sa svojim bratom Markom. Konkurencija u napadu će na proleće biti paklena, Lazić je počeo sa fudbalom u Borcu iz Lazarevca i za kratko vreme stigao je do poziva Crvene zvezde, gde je prošao sve mlađe kategorije, od pionira do omladinaca.

Republika

Foto: FK Napredak Medoševac

Braća Lazić opet zajedno

U dosadašnjoj karijeri Vuk je nastupao za IMT, IMR Rakovicu, Radnički iz Nove Pazove, Železničar lajkovac, ekipu Trepče iz Kosovske Mitrovice, Šušnjar, a baš kao i njegov brat Marko sa Kolubarom je učestvovao u istorijskom pohodu na Super ligu Srbije.

Sve dosadašnje novajlije danas će imati prilike da se pokažu i dokažu na zvaničnom meču, prolećni deo Beogradske zone počinje današnjim duelima. Napredak igra pred svojim navijačima protiv ekipe Zuce 2019. Prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta iz Medoševca rezultatom 3:1.

Ovaj susret će biti jako bitan za oba kluba, imajući u vidu da oba tima imaju bodovni saldo na koti 21, i da se nalaze blizu zone ispadanja, odnosno da trenutno dele baraž mesto na tabeli.

Napredak (Medoševac) - Zuce 2019

Subota, 2. mart od 14.30

Stadion u Medoševcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading