"EVROPA NAS VIDETI NEĆE, JOŠ KOJU GODINU": Duel u Sevojnu pokazao je da su unapred dobijene utakmice najteže! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.02.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi partizan se odlično pokazao protiv zonaša!

"EVROPA NAS VIDETI NEĆE, JOŠ KOJU GODINU": Duel u Sevojnu pokazao je da su unapred dobijene utakmice najteže! (VIDEO)

Foto: FK Sevojno

U okviru 1/4 finala kupa Opštinskog fudbalskog saveza Užice ekipa Sevojna ugostila je sastav Prvog partizana, ovo je druga godina zaredom da se ovi klubovi sastaju u okviru ovog takmičenja. 

Republika

Fraza da su unapred dobijene utakmice najteže pokazala se i danas, mnogi su domaćina smatrali velikim favoritom, i mislili su da će lako sa rivalom iz okružnom ranga takmičenja, ali nije bilo tako na terenu. 

Odličnom defanzivnom postakom gosti su uspeli da odbiju sve nalete rivala, domaćin je imao inicijativu tokom prvih 45 minuta igre, ali nije uspeo da proturi loptu iza leđa golmanu Đuriću. 

Drugi deo susreta bio je dosta sadržajniji i kvalitetniji u odnosu na prvi, 100-tinak navijača je imalo prilike da vidi četiri gola i čak dva crvena kartona, oba u gostujućem timu, ali krenimo redom. 

Na isteku 51. minuta gosti ostaju sa deset igrača u polju, Dragan Vukotić zbog nasilnog ponašanja dobija direktan crveni karton. Par minuta kasnije od isključena, dugu loptu na polovini rivala umirio je rezervista Milisav Radojičić, i prelepim udarcem savladao je golmana Dragičevića, 1:0 za Prvi partizan. 

Nisu se tu zaustavili gosti, raspoloženi Radojičić je ulaskom u igru razdrmao svoj tim, nakon solo prodora strelac prvog gola za Prvi partizan uposliio je Branka Milosavljevića, koji je sa ivice kaznenog prostora duplirao prednost svoje ekipe, 2:0. 

Izvršene su i tri izmene u redovima domaćina u drugom poluvremenu, i to se ispostavilo kao ključno za njihov dolazak do izjednačenja. Prvo je nakon lepe akcije na 2:1 smanjio Ranko Ječmenica.

Par minuta kasnije opet se zatresla mreža gostiju, Filip Davidović, "kolega sa klupe" Ječmenice postavlja rezultat na 2:2, dok ubrzo sudija pokazuje i drugi crveni karton Prvom partizanu, ranije na tuširanje otišao je Ivan Kovačević. 

Uspeli su gosti do kraja meča da izdrže nalete rivala sa dva igrača manje u polju, rezultat je ostao 2:2, pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. U penal seriji uspešniji su bili domaći, Dragičević je bio uspešniji od protivničkog golmana, i na kraju je "zonaš" otišao u polufinale rezultatom 2:2 (PEN 5:3).

 

 

Sevojno - Prvi partizan (Užice) 2:2 (PEN 5:3) (0:0)

Sevojno: Dragićević, Stranjaković, Nedić, Karadarević, Ivanović (od 58' Davidović), Negovanović, Sekulić (od 58' Ječmenica), Cama (od 58' Oparnica), Maksimović, Marinković, Petrović

Prvi partizan: Đurić, Čolić (od 46' Janković), Kovačević, Đurić, Lazić, Knežević, Vukotić, Milosavljević, A. Bunčić, Đ. Bunčić, Sokić (od 54' Radojičić) 

Gosti se okreću ligi u kojoj predstojećeg vikenda gostuju Omladincu (Zdravčići), dok sastav Sevojna nastavlja sa pripremama za nastavak prvenstva koji je zakazan za 17. mart.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading