CRVENO-BELI KRENULI PUT TURSKE: Pred njima su istorijske pripreme - iz Male Azije se vidi elita!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.01.2024

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred njima je istorijskih šest meseci.

CRVENO-BELI KRENULI PUT TURSKE: Pred njima su istorijske pripreme - iz Male Azije se vidi elita!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri ubskog Jedinstva jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na šestoj poziciji, ali i sa jasnom tendencijom da se u narednom periodu bore za sam vrh tabele i istorijski plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Crveno-beli sa stadiona "Dragan Džajić" zabeležili su skor od osam pobeda, šest remija i isto toliko poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa svega četiri boda manje u odnosu na Inđiju Toyo Tires koja trenutno zauzima mesto koje direktno vodi u superligašku konkurenciju.

Kako bi tokom predstojećih meseci ostvarili zacrtane ciljeve, klupsko rukovodstvo je rukovođenje seniorskim sastavom poverilo Ivanu Radovanoviću nekadašnjem srspkom reprezentativcu i članu brojnih italijanskih klubova, a koji je prethodnih šest meseci proveo u crveno-belom dresu kao igrač.

Ekspedicija kluba sa Uba danas je otputovala na najvažniji deo priprema koje će se obaviti u Turskoj, a ekipa će kroz tri kontrolna susreta brusiti formu za najvažnije borbe.

Ekipa trenera Ivana Radovanovića odigraće mečeve protiv slovačkog Ružomberoka, Zaglebja iz Sosnovjeka i nemačkog četvrtoligaša Homburga.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Ivan Radovanović vodi crveno-bele do istorijskog ostvarenja

 

- Raspored prijateljskih utakmica FK Jedinstvo Ub u Tuskoj:

27. januar Jedinstvo - Ružomberok (1. liga Slovačke)

31. januar Jedinstvo - Zaglebje Sosnovjek (2. liga Poljske)

4. februar Jedinstvo - Homburg (4. liga Nemačke)

Prema ranijim planovima Jedinstvo že po povratku u Srbiju odigrati još dva susreta, a već sada je poznato da će generalna proba uoči nastavka borbe za bodove biti odigrana 17. februara, a protivnik je obrenovački Radnički.

U prolećnoj premijeri Jedinstvo će na stadionu "Dragan Džajić" dočekati jednog od kandidata za najviši plasman, ekipu sremskomitrovačkog Radničkog. Navedeni susret na programu je 24. februara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading