NAKON SELEKTORA, STIŽE I REPREZENTATIVNO POJAČANJE: Na stadionu "Milan Sredanović" se sklapa najlepši mozaik - krilni napadač će biti uzdanica novog trenera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.01.2024

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuljani traže put ka nekadašnjim stazama uspeha.

NAKON SELEKTORA, STIŽE I REPREZENTATIVNO POJAČANJE: Na stadionu "Milan Sredanović" se sklapa najlepši mozaik - krilni napadač će biti uzdanica novog trenera!

Foto: FK Hajduk 1912 Kula

Zimska pauza je donela promenu na klupi kulskog Hajduka 1912. Umesto Željka Račića, poziciju šefa stručnog štaba je preuzeo selektor Amaterske reprezentacije Beograda Saša Stojadinović, a samo dan kasnije klub je obelodanio da je u Kulu stiglo i prvo igračko pojačanje.

 

Novi član ekipe sa stadiona "Milan Sredanović" postao je Vido Marković.

Reč je o dvadesettrogodišnjem krilnom napadaču koji iza sebe već sada ima bogato igračko iskustvo, a koji je u sezoni 2019/20, šest meseci već proveo u redovima Hajduka.

Tokom prethodne jeseni Marković je bio član sremskomitrovačkog Radničkog za koji je zabeležio pet nastupa i na terenu je proveo ukupno 133 minuta.

Foto: FK Hajduk 1912

Stadion "Milan Sredanović" u Kuli - dom fudbalera Hajduka 1912

 

- Vido Marković:

Datum rođenja: 29. oktobar 2000. godine

Mesto rođenja: Vrbas

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: Spartak U-19 (Subotica), OFK Bačka (Bačka Palanka, Hajduk 1912 (Kula), Teleoptik (Zemun), Mladost GAT (Novi Sad), Radnički (Sombor), Radnik Bijeljina (Bosna i Hercegovina), Radnički (Sremska Mitrovica)

Reprezentativna karijera: Srbija U-19 (1 utakmica)

Priliku za debi u dresu novog kluba Marković će imati u prolećnoj premijeri kada će Hajduk 1912 gostovati u Šajkašu ekipi Borca. Navedeni susret je zakazan za treći dan meseca marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan podelom bodova rezultatom 0:0.

Da podsetimo, Hajduk 1912 iz Kule je tokom jesenjeg dela takmičenja u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana ostvario skor od četiri pobede, isto toliko remija i sedam poraza, što je sa ukupno 16 osvojenih bodova bilo dovoljno za samo 12. poziciju na tabeli.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading