CRNO-BELI BAL: Tradicija je nastavljena - skup na kojem su dodeljene nagrade najboljima! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.01.2024

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je bilo u znaku crno-belih boja.

CRNO-BELI BAL: Tradicija je nastavljena - skup na kojem su dodeljene nagrade najboljima! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Rusin

Fudbaleru Rusina iz Ruskog Krstura prvi deo aktuelne takmičarske godine okončali su na preptoslednjoj 15. poziciji Područne fudbalske lige Sombor sa svega 11 osvojenih bodova, tako da ih u nastavku takmičenja očekuje grčevita borba za opstanak.

 

Crno-beli su ostvarili skor od svega dva trijumfa, pet remija i osam poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa jasnim ciljem da izbegnu selidbu u niži rang takmičenja u kojem se nisu nalazili punu deceniju.

U tom cilju klupsko rukovodstvo je aktuelnu zimsku pauzu iskoristilo i kako bi izvršilo promenu na poziciji šefa stručnog štaba, tako da je dosadašnjeg trenera Sloba Milovića zamenio Ranko Delić, a zatim je organizovan i tradicionalni bal.

Crno-belom balu je prisustvovalo oko 170 ljubitelja ovog dešavanja i kluba, a po tradiciji na balu je dodeljeno nekoliko priznjanja i znakova zahvalnosti.

Za najboljeg igrača sportskog kolektiva iz Ruskog Krstura proglašen je Dejan Pavlović, dok su Kristin Čizmar i Tobijas Šanti proglašeni za najbolje navijače crno-belih.

 

Veliku zahvalnost dobio je Aleksandar Kočiš Bergo za višegodišnji doprinos klubu.

Istovremeno se klub zahvalio svima koji su prisustvovali tradiocionalnom događaju.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, crno-bele već u prolećnoj premijeri očekuje jedan od najvažnijih duela. Rusin će trećega dana meseca marta gostovati u Kuli istoimenoj ekipi koja, kao što je već rečeno u ovom momentu ima dva boda više na svom kontu.

Treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan podelom bodova rezultatom 1:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading