"LOKOMOTIVA" DIŽE RADNU TEMPERATURU: Klub "ulazi" na kolosek koji vodi do prvoligaškog karavana!

Autor:

Sport

17.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Želja" upalila motore.

"LOKOMOTIVA" DIŽE RADNU TEMPERATURU: Klub "ulazi" na kolosek koji vodi do prvoligaškog karavana!

Foto: FK železničar Inđija

Prošlogodišnji osvajač Vojvođanske lige Jug započeo je pripreme za prolećne izazove u okviru srpskoligaškog karavana, u kojem ima najviše moguće ambicije.

Republika

Sastav Železničara zimsku pauzu provodi na drugoj poziciji na tabeli, sa četiri boda zaostatka u odnosu na jesenjeg prvaka. Prva četiri tima vodiće veliku borbu na proleće za plasman u Prvu ligu Srbije, i po bodovnom saldu očekuje nas jako uzbudljiv nastavak sezone.

Igrački kadar inđijske "Lokomotive" u određenoj meri izmenjen je u odnosu na prvi deo šampionata, ali se uprava kluba potrudila da dovede adekvatne zamene za izlazne transfere, pa da čak i dodatno nadogradi tim.

Igor Đumić, sekretar kluba se obratio prisutnima povodom početka priprema:

- U protekloj kalendarskoj godini odigrali smo 30 utakmica, u tom periodu smo zabeležili tri poraza, osam remija i 19 trijumfa, naravno tu je i osvajanje drugog mesta na tabeli. Momci su bili malo razočarani, njihove ambicije su bile da budu prvi, ali mi iz uprave to nismo nametali. Predpostavljamo da će predstojećeg proleća fudbaleri pokušati da "isprave" to i da stignu do prvog mesta na kraju aktuelne sezone. 

Trener Železničara, Vladimir Livaja je takođe iskoristio priliku da kaže nešto malo više o narednom periodu:

- Posle velike pauze ono što je najvažnije za prvih nedelju dana jeste da uradimo neki uvodni deo. Pauza je bila gotovo dva meseca, tako da smo prvu utakmicu zakazali 14 dana posle početka priprema. Imamo dovoljan broj prijateljskih utakmica i mislim da ćemo biti spremni za početak prolećnog dela prvenstva. 

Što se tiče kontrolnih utakmica, serija počinje 24. januara, i za taj dan i dalje nije poznat protivnik, plan je da se odigraju deset susreta, i da generalna proba bude protiv sastava Budućnosti (Dobanovci), taj meč zakazan je za 24. februar.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading