NA MLAĐIMA SVET OSTAJE: Iskusni čuvar mreže je slobodan u izboru nove sredine - loši jesenji rezultati će usloviti ozbiljnu prekompoziciju igračkog kadra!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.01.2024

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener će morati da pronađe drugo rešenje za važnu poziciju.

NA MLAĐIMA SVET OSTAJE: Iskusni čuvar mreže je slobodan u izboru nove sredine - loši jesenji rezultati će usloviti ozbiljnu prekompoziciju igračkog kadra!

Foto: FK FAP Priboj

Fudbaleri pribojskog FAP-a tokom većeg dela takmičenja u jesenjem delu šampionata bili su lideri Srpska lige Zapad, ali su ih neočekivani kiksevi u poslednja dva susreta koštali jesenjih lovorika.

 

Popularne "kamiondžije" ne samo da su usled poraza u mečevima protiv Sloge iz Požege (0:1) i požarevačkog Mladog radnika 1926 (1:2) ostali bez jesenje titule, već će u odlučujuće prolećne borbe ući sa deficitom od pet bodova u odnosu na lidera čačanski Borac 1926.

Zimska pauza je u gradu na obali Lima donela i određene kadrovske promene. Ekipu je preuzeo iskusni strateg iz Kragujevca Slaviša Kovačević, a istovremeno je ekipa značajno oslabljena odlaskom čuvara mreže.

Kako su saopštili iz redova pribojskog kluba golman Lazar Đorđević više nije član FAP-a, a za sada nije poznato gde će nastaviti karijeru. Đorđević je tokom sezone 2022/23 branio na svih 30 mečeva u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana, a u aktuelnoj takmičarskoj godini njega je na golu zamenio mladi Branko Nikolić.

Foto: FK FAP Priboj

Veliko interesovanje vlada i za Marka Otaševića

 

- Lazar Đorđević:

Datum rođenja: 22. jnuar 1997. godine

Mesto rođenja: Priština

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Krško U-19 (Slovenija), Mokra Gora (Zubin Potok), Budućnost (Arilje), Borac 1926 (Čačak), FAP (Priboj)

Takođe treba napomenuti da veliko interesovanje i superligaških ekipa vlada i kada je u pitanju mladi Miloš Otašević i ostaje da se vidi hoće li Pribojci uspeti da odole unosnim ponudama.

I dok navijači FAP-a nestrpljivo iščekuju informacije o pojačanjima, treba podsetiti da će "kamiondžije" u prolećnoj premijeri gostovati u Ljubiću ekipi Poleta. Meč je na programu desetog dana meseca marta 2024. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading