Srećnu Novu 2024. godinu žele Vam "Niže lige na Republici"!

Autor:

Sport

31.12.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pragu novog početka...

Srećnu Novu 2024. godinu žele Vam "Niže lige na Republici"!

Foto: Republika

Poštovani ljubitelji srpskog niželigaškog fudbala,

 

još jedna sportska godina je za nama. Tokom prethodnih 365 dana trudili smo se da Vam prenesemo što više zanimljivosti sa uslovno rečeno "malih terena". Zajedno sa igračima, trenerima i navijačima smo se radovali nakon uspeha, ali i tugovali kada rezultati nisu bili na željenom novou.

Kroz nebrojeni broj tekstova, izveštaja, analiza, blogova, prenosa uživo, ali i putem emisije "Niže lige na Republici", slobodno možemo da kažemo da smo svi zajedno dosegli nove granice kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar na svetu i to u onom njenom bazičnom delu.

Foto: Republika

I u narednoj godini na istom zadatku - Niže lige 5

 

Pred nama su novi izazovi, ali i obećavamo da ćemo u narednoj godini sve Vas koji nas redovno pratite, iznenaditi novinama koje spremamo u cilju daljeg propagiranja bazičnog fudbala u Srbiji.

Svim fudbalerima, trenerima, sportskim radnicima i navijačima želimo sve najbolje u Novoj 2024. godini uz napomenu da ćemo nastaviti još upornije da propagiramo srpske niže lige.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading