NEKAD I SAD: Mnogo toga je urađeno - klupsko rukovodstvo podsetilo na sva dostignuća u prethodnim godinama! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.12.2023

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poboljšanja su vidljiva na svim nivoima.

NEKAD I SAD: Mnogo toga je urađeno - klupsko rukovodstvo podsetilo na sva dostignuća u prethodnim godinama! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Batovavc

Fudbaleri Batovca iz istoimenog mesta u opštini Požarevac, prvi deo šampionata u okviru Braničevske okružne lige okončali su na 12. poziciji i u predstojećim mesecima pokušaće da se izbore za očuvanje aktuelnog statusa.

 

Ekipa je zabeležila skor od četiri pobede, jednog remija i devet poraza i u ovom momentu imaju tri boda manje u odnosu na ekipu Krilaša iz Ćovdina koja zauzima prvu poziciju "iznad crte".

Međutim, od okončanja jesenjih borbi za bodove klub je doživeo velike promene. Nemanja Icić je na mestu prvog čoveka kluba zamenio Dragana Markovića, a istovremeno je igrački kadar do sada pojčan trojicom novajlija. Nov članovi Batovca postali su štoper Dušan Milutinović, nekadašnje dete kluba Lazar Stanojević napadač i supertalentovani Jovan Stanojević.

Pored jačanja igračkog kadra poslednjih godina je mnogo toga urađeno i na poboljšanju infrastrukturnih uslova.

 

Klub je pred kraj aktuelne godine podsetio na ono što je učinjeno od 2017. godine kada je ekipa ponovno reaktivirana.

Kada je reč o nastavku takmičarske sezone, Batovac će u prvom prolećnom kolu gostovati u Petrovcu na Mlavi ekipi Trgovačkog. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom Batovca rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading