SEDNICA UPRAVNOG ODBORA JE ODRŽANA: Rezultati nisu po očekivanjima, što je dovelo do određenih promena!

Autor:

Sport

13.12.2023

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovoga sav fokus ide na prelazni rok.

SEDNICA UPRAVNOG ODBORA JE ODRŽANA: Rezultati nisu po očekivanjima, što je dovelo do određenih promena!

Foto: FK Morava Žitkovac

Fudbalski klub iz Žitkovca vezao je pet sezona u zonskom rangu takmičenja, ali u trenutnom prvenstvu Zone Centar odigrao je verovatno jednu od slabijih jesenjih dela šampionata.

Republika

Morava zimsku pauzu provodi na desetom mestu sa 19 osvojenih bodova, dva više u odnosu na prvi tim ispod crte, koji se trenutno nalazi na mestu koje vodi u niži rang takmičenja. Učinak od pet trijumfa, četiri remija i šest poraza nije nešto što se očekivalo od prošlogodišnjeg vicešampiona. 

U toku večeri održana je sednica Upravnog odbora FK Morava, i tom prilikom donete su određene promene na svim nivoima. Na mesto predsednika zvanično je izglasan Miroslav Popović, sportski direktor za predstojeći period biće Zoran Mladenović, dok je bivši prvi čovekl kluba, Lazar Nikolić, sada na poziciji potpredsednika. Upravni odbor je takođe dobio par pojačanja, i time je završen posao što se tiče tog dela kluba.

Republika

Foto: FK Morava Žitkovac

"Šampionski" sto Morave

Morava ulazi spremna i organizovanija u predstojeću polusezonu, sada se čelni ljudi kluba okreću igračkom kadru i predstojećem transfer periodu. Cilj je da se zadrži prošlogodišnji tim, ali će pre svega sportski direktor, Mladenović imati težak zadatak, jer su već tri fudbalera najavila odlazak iz sastava Morave. 

Dogovoren je plan za predstojeći period, radiće se na jačanj igračkog kadra, a pored toga jedan od glavnih ciljeva će biti da se stvore idealni uslovi za igrače i trenere, kako bi nesmetano svi mogli da uđu u fazu priprema za nastavak prvenstva. 

BONUS VIDEO: 

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading