POLUSEZONA "IZ KALUPA": U Srednjoj Dobrinji se retko ko naigra fudbala, ali su mečevi na gostovanjima "problem"!

Autor:

Sport

07.12.2023

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Knjaz najbolje "pliva" na sredini tabele.

POLUSEZONA "IZ KALUPA": U Srednjoj Dobrinji se retko ko naigra fudbala, ali su mečevi na gostovanjima "problem"!

Foto: FK Knjaz Srednja Dobrinja

Tim iz Srednje Dobrinje dugogodišnji je učesnik Opštinske lige Požega i obično na kraju sezone ekipa stigne do plasmana na sredinu tabele.

Republika

Odlično je sastav Knjaza ušao u aktuelno prvenstvo, nakon uvodna tri kola bodovni saldo je bio na broju sedam, ali je do kraja jesenjeg dela prvenstva zabeležen samo još jedan trijumf, uz dva remija i tri poraza. Ekipa je sa skorom 3-3-3 stigla do 12 bodova, što je dovoljno da se zimska pauza provede na šestom mestu u ligi.

Lider ekipe, barem što se tiče napada jeste Jovan Ružičić sa šest golova, jedan manje je postigao Stefan Petrović, dok je tri puta mrežu rivala tresao Nikola Jevtović. Po jednom su svoje ime na listu strelaca upisali Vladan Bukvić, Dušan Tanasković, Dragan Prolović, Stojan Lučić i Svetislav Petrović. Ukupno 19 puta se tresla protivnička mreža kada su fudbaleri Knjaza bili u napadu, dok je njihov golman savladan u dve situacije više.

Republika

Foto: FK Knjaz Srednja Dobrinja

Slika sa poslednjeg trijumfa na gostovanju (14.05.2023)

Ukoliko se pogledaju rezultati Knjaza tokom cele kalendarske godine, može se jasno videti da je reč o pravoj "domaćinskoj ekipi", potvrda ove tvrdnje jeste i to da je tim iz Donje Dobrinje poslednji put pred svojim navijačima izgubio pre deset meseci. Sa druge strane, na gostovanjima je priča dosta drugačije, u aktuelnom prvenstvu na četiri gostovanja bodovi saldo je obogaćen samo jednim bodom.

Zimski prelazni rok je pred vratima, upravi kluba predstoji analiza dostupnog igračkog kadra, i pronalazak igrača koji će pojačati tim za izazove tokom prolećnog dela prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading