SLABIJI START "KVARI SLIKU": Promena trenera je urodila plodom - Radiša sa velikim uspehom predvodi napad Srema!

Autor:

Sport

07.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezime jesenjeg dela prvenstva.

SLABIJI START "KVARI SLIKU": Promena trenera je urodila plodom - Radiša sa velikim uspehom predvodi napad Srema!

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Plasirao se tim iz Sremskih Mihaljevaca leta 2022. godine u Sremsku ligu, u istoj je odmah zauzeo visoko četvrto mesto na kraju sezone, a u istom ritmu igra i u aktuelnom prvenstvu.

Republika

Ušao je Srem nešto slabije u sezonu, u uvodna tri kola osvojena su samo dva boda, i to je dovelo do promene na klupi tima, trenera Antonića zamenio je aktuleni šef stručnog štaba, Sovilj. Od tog trenutka viđen je veliki napredak, na sledećih pet utakmica igrači su upisali 13 od 15 maksimalnih bodova. Na kraju jesenjeg dela ekipa je stigla do 27 osvojenih bodova, što je dovoljno trenutno za šesto mesto na tabeli, i sedam bodova zaostatka za liderom. 

Republika

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Radiša predvodi napad Srema

Što se tiče ostalih statističkih kolona, Srem ima treću najbolju odbranu u ligi (16 primljenih golova), i peti najbolji napad, koji je mrežu rivala na 15 mečeva zatresao u 29 situacija. Na listi strelaca istakao se Bogdan Radiša sa 11 golova, prati ga Vladimir Đilas sa dva manje, četiri puta je to uspeo Zoran Komazrec, Stefan Cvetković tri i Svetozar Matić dva. 

Da nije bilo nešto slabijeg starta sigurno bi ekipa Srema bila dosta bliža jesenjem prvaku, Slogi (Voganj), ali ništa nije izgubljeno na proleće je u opticaju 45 bodova. Što se tiče nadolazećeg prelaznog roka, o odlascima i novajlijama će se pričati već u narednim objavama na zvaničnim profilima kluba na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading