OPORAVAK TEČE PO PLANU: Povreda je prošlost - uskoro ćemo ga ponovo gledati na terenu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.11.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najteži period u karijeri Novosađanina uskoro se bliži kraju.

OPORAVAK TEČE PO PLANU: Povreda je prošlost - uskoro ćemo ga ponovo gledati na terenu!

Foto: Starsport

Rođen je u "srpskoj Atini", a u mlađim kategorijama nosio je dres Vojvodine i beogradskog Partizana. Kasnije se kalio na niželigaškim terenima, da bi leta 2022. godine stigao na veliku scenu pristupivši novosadskoj Mladosti GAT koja je u tom momentu bila deo srpske klupske fudbalske elite.

 

Sjajnu partiju Marko Mandić je pružio na "Karađorđu" u utakmici protiv beogradskog Partizana, ali je tokom martovske reprezentativne pauze doživeo tešku povredu u prijateljskoj utakmici protiv kragujevačkog Radničkog 1923.

Prisećajući se najtežih trenutaka u dosadašnjoj karijeri, Mandić je za "Nsfudbal.com" izjavio:

- Na susretu sa Radničkim, pokidao sam ligamenge kolena i prognoza doktora bila je da ću odsustvovati sa terena minimum osam meseci. 

 

Ipak, period oporavka je pri kraju i uskoro se očekuje da će dvadesetčetvorogodišnji ponovo istrčati na teren:

- Pri kraju sam, rehabilitacija protiče po planiranom i očekujem da se već u januaru vratim u trenažni proces, ako Bog da i zaigram utakmice. Povreda je iza mene i jedina želja mi je da se što pre vratim na teren. Neću da se osvrćem na ono što je bilo, svestan sam situacije u kojoj se nalazim. Već postoje kontakti sa nekim od klubova, ali neću žuriti sa odlukom, nije mi u interesu da prihvatim ponudu po svaku cenu. Trenutno je najbitnije da se završi oporavak i da se konačno vratim u željeni ritam - zaključio je Marko Mandić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading