SJAJNA IGRA RAMPE U ZDRAVČIĆIMA: Omladinac je na svom terenu jako čvrst tim, ali je sastav iz Požege uspeo da odnese ceo plen!

Autor:

Sport

19.11.2023

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo poluvreme dovoljno za trijumf.

SJAJNA IGRA RAMPE U ZDRAVČIĆIMA: Omladinac je na svom terenu jako čvrst tim, ali je sastav iz Požege uspeo da odnese ceo plen!

Foto: FK Rampa Požega

U okviru 13. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Omladinca (Zdravčići) ugostila je sastav Rampe iz Požege. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa devete pozicije, dok su gosti bili na deobi petog mesta na tabeli.

Republika

Odličan meč viđen je na stadionu "Lužniki arena", gosti su došli na teško gostovanje da se nadigravaju, a domaći su tradicionalno pred svojim navijačima jako tvrd i težak rival.

Prva promena rezultata odigrala se na isteku 29. minuta kada je nakon kornera Đokić vratio loptu do Smiljanića koji upošljava Slobdana Mutavdžića, kome je pripala uloga egzekutora, glavom, 1:0 za Rampu.

Samo par minuta kasnije domaći su mogli do izjednačenja sa "kreča", ali je udarac Dragana Kovačevića odbranio golman Varagić. Uspeli su gosti da kazne promaša sa 11 metara, u 39. minutu Nešović je upisao desetu asistenciju u ligi, ovoga puta sa golom je spojio Todora Vukčevića, 2:0 za Rampu.

Pred sam kraj prvog dela igre Vukčević ovoga puta u ulozi asistenta, dok je loptu u mrežu sproveo Kosta Vasiljević, 3:0 za goste. Drugi deo meča počeo je sa po jednom izmenom na obe strane.

Igra se tokom drugog poluvremena promenila, nisu imali potrebe gosti da jure po terenu, igrali su smireno, prepustili su čak i nekim delom posed domaćinu, ali fudbaleri Omladinca nisu uspevali da kreiraju pravu priliku i da savladaju golmana Varagića.

Omladinac (Zdravčići) - Rampa (Požega) 0:3 (0:3)

Omladinac: Ivanović, Milović, Marić, Cvijetić, Jovanović (od 46' Milanović), Nikolić, Krečković, Kovačević, Aleksić (od 75' Šuljagić), Ilić (od 82' Andrić), Nikolić

Rampa: Varagić, Cvijović, Vukčević, Mladenović (od 46' Savić), Perović (od 75' Prokopijević), Matović (od 31' Savatijević), Đokić, Mutavdžić, Vasiljević, Nešović, Smiljanić 

U sledećem kolu Rampa dočekuje lidera na tabeli, sastav Lazarice, dok Omladinac gostuje Višesavi iz Bajine Bašte.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading