POZIV KOJI SE NE ODBIJA: FSS je poslao dopis u "Srpskom Mančesteru"!

Autor:

Sport

08.11.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast za klub, ali i igrača!

POZIV KOJI SE NE ODBIJA: FSS je poslao dopis u "Srpskom Mančesteru"!

Foto: GFK Dubočica

Naporan rad I trud se uvek isplati, a najsvežiji primer ovih dana prikazan je u redovima leskovačke Dubočice.

Republika

Na adresu trenutno drugoplasiranog tima Prve lige Srbije, prošlogodišnjeg osvajača Srpske lige Istok stigao je dopis iz Fudbalskog saveza Srbije, u kojem je obaveštenje da je prvotimac Dubočice, Nikola Tasić uvršten na spisak U18 reprezentacije, koju vodi Aleksandar Luković, i koja će u predstojećoj pauzi odigrati dva prijateljska meča.

Šesnaestogodišnjak u redovima tima iz Leskovca je u prvom timu debitovao na meču 21. kola kada je Dubočica gostovali ekipi OFK Brzi Brod iz istoimenog naselja u okolini Niša, tada su gosti slavili sa 3:0 i tom prilikom je Tasić upisao prvih desetak minuta u seniorskom fudbalu.

Fudbaler Dubočice je ove sezone gotovo redovan član prve postave tima iz Leskovca, na 13 nastupa sakupio je 740 minuta. Tasić može odgovoriti zadacima na poziciji levog beka, ali mu nije strano ni igranje levog ili desnog krilnog igrača.

Ekipa Dubočice predstojećeg vikenda po rasporedu ima meč na domaćem terenu sa sastavom Radničkog sa Novog Beograda, međutim taj susret će biti odigran u drugom terminu, jer se stadion u Leskovcu priprema za meč naše Reprezentacije koji je na programu 19. novembra kada Srbija dočekuje Bugarsku u odlučujućoj utakmici za plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading