ZA PREKID CRNE SERIJE: Kosovo iz Zvezdana će ispred sebe imati ozbiljnog protivnika, ali i istoriju koja im ne ide u prilog!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.11.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se neke stvari pomere sa mrtve tačke?

ZA PREKID CRNE SERIJE: Kosovo iz Zvezdana će ispred sebe imati ozbiljnog protivnika, ali i istoriju koja im ne ide u prilog!

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Fudbaleri Kosova iz Zvezdana u prethodnih 11 prvenstvenih mečeva u okviru Zaječarske okružne lige sakupili su svega pet bodova i u ovom momentu, tri kola pre kraja prvog dela šampionata zauzimaju 13. poziciju.

 

Sportski kolektiv iz Zvezdana samo se jednom radovao u jesenjem delu sezone. U okviru treće takmičarske runde savladali su na gostovanju u Grezni ekipu Omladinca rezultatom 3:2, nakon čega su u narednih osam susreta osvojili svega tri boda.

Predstojećeg vikenda, u subotu 11. novembra, ekipu Kosova očekuje veliki derbi začelja tabele kada će ugostiti Radnički 1946 iz Lubnice koji je u prethodnom delu takmičenja zabeležio četiri trijumfa uz šest poraza.

Potpuno je jasno da je pred ekipom Kosova veliko iskušenje, ali i želja da nakon dva sušna meseca stignu do nove prvenstvene trojke.

Republika

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Može li ekipa iz Zvezdana da stigne do druge prvenstvene pobede?

 

- Zaječarska okružna liga, 13. kolo:

Kosovo (Zvezdan) - Radnički 1946 (Lubnica)

Stadion: u Zvezdanu

Datum: Subota, 11. novembar

Početak: 13.30 časova

Interesantno je napomenuti da su ekipe Kosova i Radničkog 1946 do sada odigrale sedam međusobnih mečeva. Sastav iz Lubnice je u njima bio daleko uspešniji zabeleživši čak šest trijumfa, dok je samo susret koji je odigran juna 2021. godine okončan podelom bodova, rezultatom 2:2.

Ukupni ostvareni gol koeficijent iznosi 3:20 u korist sastava iz Lubnice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading