POTVRDA KVALITETNOG RADA: Na terenima crveno-belih trenira učesnik Lige Konferencija! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

11.10.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast za klub iz Pavliša.

POTVRDA KVALITETNOG RADA: Na terenima crveno-belih trenira učesnik Lige Konferencija! (FOTO GALERIJA)

Foto: UEFA

Reprezentativna okupljanja mnogim fudbalskim fanaticima nisu omiljena, imajući u vidu da je to period kada klubovi nemaju takmičarske mečeve, i kada su na programu okršaji nacionalnih selekcija širom sveta.

Fudbalski klub Čukarički odlučio je da sledeća tri dana provede u Pavlišu, gde će na terenima Crvene zvezde iz istoimenog mesta iskoristiti taj period za trening i održavanje forme. Crveno-beli se trenutno takmiče u PFL-u Pančeva, i ovo svim ljudima u klubu predstavlja veliku čast, i potvrdu da se u Pavlišu radi na pravi način.

Tim iz Pavliša se trenutno sa učinkom od četiri trijumfa i isto toliko poraza nalazi na osmoj poziciji na tabeli, sa 12 osvojenih bodova. Lider je na udaljenosti od sedam bodova, dok je treće mesto na "samo" tri boda zaostatka. Uslovi u kojima igra i trenira tim Crvene zvezde iz ovog mesta bi zadovoljili kriterijume i u mnogo jačim rangovima takmičenja, a to je prepoznala i uprava fudbalskog kluba Čukarički, trenutno četvrtoplasirani sastav Superlige Srbije.

Pored nastupa u našoj ligi, tim sa Banovog brda se takmiči i u Evropi, konkretno u Ligi Konferencija gde se nalazi u jako teškoj grupi sa Genkom, Ferencvarošem i Fjorentinom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading