DERBI PRIPAO CRVENO-BELIMA: Odlična igra oba tima, ali su domaći na kraju ostvarili trijumf!

Autor:

Sport

30.09.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest golova je publika imala prilike da vidi.

DERBI PRIPAO CRVENO-BELIMA: Odlična igra oba tima, ali su domaći na kraju ostvarili trijumf!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

U okviru sedmog kola PFL-a Pančeva ekipa Crvene zvezde iz Pavliša ugostila je sastav Spartaka 1911 iz Debeljače, domaćin je u ovaj meč ušao sa devet osvojenih bodova, dok su gosti zabeležili jedan više.

Derbi kola bio je na programu na stadionu "Milan Janjić" u Pavlišu, gde se od prvog minuta videla velika želja na obe strane za osvajanjem celog plena. Domaći su poveli u 12. minutu preko Lazara Samardžije, ali su sedam minuta kasnije gosti izjednačili preko Saše Jovanovića, 1:1.

Fudbaleri Spartaka su do potpunog preokreta stigli u 24. minutu pogotkom Uroša Živkovića, ali su sada domaći stigli do izjednačenja, pogotkom mladog Miloša Trnjanca šest minuta kasnije, 2:2.

Do kraja poluvremena igra se uglavom odvijala na sredini terena, bez izglednih prilika na obe strane.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Bodovi ostaju u Pavlišu

Drugo poluvreme dosta bolje otvaraju domaći, ali se i gosti nisu orijentisali samo na odbranu svog gola, već su i oni pokušavali da dođu do ponovnog vođstva.

Crveno-beli su u 72. minutu preko Aleksandra Ružića po drugi put poveli na meču, 3:2. Otvorili su se gosti od tog trenutka, pokušavali su da stignu do pogotka, ali su se do poslednjeg sudijskog zvižduka radovali samo domaći.

Pred sam kraj meča Ružić svojim drugim pogotkom postavlja konačan rezultat meča na 4:2.

Crvena zvezda (Pavliš) - Spartak 1911 (Debeljača) 4:2 (2:2)

Crvena zvezda: Kikoš, Kerkez, Oluić, Samardžija, Pomorišac (od 37' Pucar), Ružić (od 90' Erdeji), Babić, Trnjanac, Radak (od 51' Vukomanović), Tadić, Lazarević

Spartak 1911: Bujaković, Vuksić, Živu, Nedučić, Jovanović, Ivanišević, Živković, Vojinović (od 64' Mihajlović), Koložvari (od 58' Balogi), Korenj, Mohači

 U sledećem kolu Spartak dočekuje Slogu iz Banatskog Novog Sela, dok crveno-beli idu na noge Ševacu iz Kusića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading