OČEKUJE NAS ODLIČAN DUEL U BAČKOM GRADIŠTU: Vojvodina u odličnom raspoloženju dočekuje novajliju u ligi!

Autor:

Sport

23.08.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajduk traži prve bodove na strani u novoj sezoni.

OČEKUJE NAS ODLIČAN DUEL U BAČKOM GRADIŠTU: Vojvodina u odličnom raspoloženju dočekuje novajliju u ligi!

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Predstojećeg vikenda na programu su mečevi trećeg kola Vojvođanske lige Sever, jedan od duela igra se u Bačkom Gradištu gde će domaći sastav Vojvodine ugostiti Hajduk iz Stapara.

Domaćin nedeljnog duela je u prošloj sezoni tek u poslednjem kolu osigurao igranje istog ranga takmičenja i u aktuelnoj takmičarskoj godini. Navikao je tim iz Bačkog Gradišta da bude u gornjem delu tabele, ali to nije bio slučaj u godini koja je iza nas, što je dovelo do velikih promena na svim poljima. 

Ambicije Vojvodine za aktuelnu sezonu su velike, igrački kadar je promenjen u velikoj meri i to se vidi već u uvodna dva kola, gde su zabeležena isto toliko trijumfa. Savladala je ekipa na domaćem terenu sastav Preporoda rezultatom 4:1, dok je na gostovanju u Turiji upisan trijumf, 3:1. 

Republika

Foto: FK Hajduk Stapar

Najavni poster

Nedeljni gost na terenu u Bačkom Gradištu biće novajlija u ligi, sastav Hajduka koji je u uvodna dva kola zabeležio polovičan učinak. Na otvaranju nove sezone ekipa je poražena na gostovanju u Apatinu rezultatom 2:0, dok je identični skor glasio na domaćem terenu, tada je upisan trijumf nad sastavom Mladosti iz Bačkog Petrovca.

Promenio je tim iz Stapara dve lige u dve uzastopne godine, oba puta je stigao do promocije u viši rang, a posebno je bio ubedljiv u prethodnoj sezoni gde je "lako" stigao do šampionske titule u PFL-u. Tadašnji učinak igrača Hajduka na gostovanjima bio je takođe impresivan, zabeležen je učinak od devet trijumfa i šest remija, uz gol razliku 47:14.

Iz redova Hajduka su povodom predstojećeg meča izjavili:

- Gostujemo dugogodišnjem članu ovog ranga, reč je o respektabilnom timu koji igra dobar fudbal. Mi smo osokoljeni pobedom u prethodnom kolu, glavni smo novih bodova u društvu zonaša i što boljeg učinka i rezultata. Pozivamo sve navijače da dođu da nas podrže na ovom teškom gostovanju, podrška na strani i kod kuće nam dosta znači. Jeste da je ovo možda i najduže gostovanje, ali verujemo u naše navijače i očekujemo ih u velikom broju. 

Vojvodina (Bačko Gradište) - Hajduk (Stapar)

Nedelja, 27. avgust od 16.30

Teren u Bačkom Gradištu

BONUS VIDEO: 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading