CRNOBARCI NEGUJU TRADICIJU: "Hajdučke večeri" održavaju se već gotovo šest decenija! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.08.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broji se sitno do početka nove takmičarske godine.

CRNOBARCI NEGUJU TRADICIJU: "Hajdučke večeri" održavaju se već gotovo šest decenija! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Fudbaleri crnobarskog Hajduk Stanka prethodnu sezonu u Mačvanskoj okružnoj ligi okončali su na trećoj poziciji sa skorom od 20 pobeda i po pet remija i poraza, ali su ipak uspeli da ostvare sjajan rezultat i plasiraju se u Zonu Kolubarsko-mačvansku.

Nova sezona startuje narednog vikenda, a pre toga klub će uzeti učešće na tradicionalnim "Hajdučkim večerima".

Tim povodom, klub je izdao saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Davne 1966. godine tadašnji asovi Hajduk Stanka došli su na ideju kako da održe klub na zdravim nogama. Kao izvor prihoda došli su na ideju da organizuju manifestaciju pod nazivom "Hajdučke večeri" koja je prvobitno bila u crkvenoj porti našeg sela, a kasnije je prebačena na Vasin sib. Sadašnji fudbaleri krenuli su njihovim stopama i u okviru manifestacije Hajdučkih večeri koja se održava, imaće svoja dva štanda sa pićem kao i prodaja majica sa logom večeri i logom kluba. Svako ko želi, moze svratiti, da uživa u čarima tradicije, kulture, sporta i naravno druženja.

 

Kada je reč o početku takmičenja, Hajduk Stanko će narednog vikenda gostovati OFK Osečini, a nakon gostovanja u Bogatiću, 3. septembra sledi i prvi zonski meč u okviru zonskog ranga takmičenja, kada će na "Stamford Bridžu" gotovati ekipa Lipolista.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading