BUDI HUMAN: Utakmica za pomoć Katarini Čočović - SVI NA PARK PEĆINA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.08.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se sjajna fudbalska predstava u Valjevu koja će imati humanitarni karakter.

BUDI HUMAN: Utakmica za pomoć Katarini Čočović - SVI NA PARK PEĆINA!

Foto: FK Vrelo Sport

Ekipe Budućnosti Krušik 2014 iz Valjeva i Vrelo Sporta, koje će u predstojećoj sezoni voditi veliku borbu za bodove u okviru Srpske lige Zapad, odigraće kontrolni susret koji će pre svega imati humanitarni karakter.

Valjevski klub je prethodne sezone u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala ostvario skor od devet pobeda, deset remija i 11 poraza što je bilo dovoljno za osmu poziciju na tabeli, a kako nam je rečeno iz redova klupskog rukovodstva, plan u novoj sezoni je korak više i plasman u gornjm delu tabele.

Sa druge strane, fudbaleri Vrelo Sporta su u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske stigli do šampionskog pehara sa čak 20 bodova prednosti u odnosu na najbliže konkurente Borac iz Lešnice i OFK Divce, a u višem rangu takmičenja klub koji poseduje sjajne uslove, zasigurno se neće zadovoljiti "statiranjem" u takmičenju.

Budući rivali će u subotu 12. avgusta odigrati na stadionu "Park Pećina" humanitarni susret nakon kojg će sva prikupljna sredstava ići Katarini Čočović kojoj je pomoć neophodna. Takođe, klub će organizovati i prodaju prigodnih majica od kojih če takođe, sva sredstva biti predata Valjevki, majci i supruzi, Katarini Čočović.

Republika

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Budi human, 1536 na 3030

 

- Prijateljska humanitarna utakmica:

Budućnost Krušik 2014 (Valjevo) - Vrelo Sport (Vrelo)

Stadion: "Park Pećina", Valjevo

Datum: Subota, 12. avgust

Početak: 17.30 časova

Kada je reč o takmičenju u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana, ono startuje 19. avgusta kada će Budućnost Krušik 2014 dočekati požarevački Mladi radnik 1926, dok će Vrelo Sport u svom premiernom srpskoligaškom susretu gostovati Borcu 1926 u Čačku,

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading