REZULTAT JE BIO U DRUGOM PLANU: Miločajac i Borac odigrali prvi kontrolni meč u sklopu priprema za sledeću sezonu!

Autor:

Sport

26.07.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do početka prvenstva je ostalo tačno mesec dana.

REZULTAT JE BIO U DRUGOM PLANU: Miločajac i Borac odigrali prvi kontrolni meč u sklopu priprema za sledeću sezonu!

Foto: FK Miločajac

Tačno mesec dana je ostalo do početka nove sezone Raške okružne lige, proteklog vikenda odigran je prijateljski susret između dva tima koji će snage odmeriti i u prvenstvu koje nam predstoji.

Republika

Ekipa Miločajca je u protekloj sezoni do poslednjeg kola strahovala za opstanak u ligi, ali je sa 33 osvojenih bodova stigla do sigurne zone, njihov rival u prijateljskom odmeravanju snaga, Borac (Vraneši) je prvenstvo završio na šestom mestu.

Oba tima su u prijateljski duel ušla bez nekoliko prvotimaca, ali to nije sprečilo dostupne igrače da se propisno istrče. Ekipa Miločajca je na ovaj meč došla sa 11 igrača, i sa prinudnim golmanom, mlađanim Lazarevićem koji tek ulazi u "seniorske vode".

Igra je bila solidna i korektna sa obe strane, imajući u vidu da su igrači tek u početnoj fazi pripremnog perioda. Prvo poluvreme je završeno minimalnom prednošću Borca, gosti su uspeli da iskoriste lošu komunikaciju u odbrani i da stignu do vodećeg pogotka.

Imali su domaći par izglednih prilika da dođu do njihovog prvog pogotka na meču, ali je čuvar mreže Borca u par navrata bio na visini zadatka.

U uvodnih 15 minuta nastavka viđena je konkretnija i bolja igra Miločajca, što je ubrzo rezultiralo nerešenim rezultatom. Igrao se 59. minut kada je Nikolić nakon prodora po levoj strani ušao u kazneni prostor rivala i sam je završio akciju, 1:1.

U poslednjih pola sata meča viđeni su ozbiljni napadi na obe strane, ali su na kraju slavili gostujući igrači. Tri puta se do poslednjeg sudijskog zvižduka tresla mreža Miločajca, dok je još jednom lopta završila iza leđa golmana Borca, konačnih 4:2 u korist gostiju.

Miločajac - Borac (Vraneši) 2:4 (0:1)

Strelci: Nikolić i Stojković za Miločajac; Stevanović x2, Načić i Živanović za Borac.

U ranom periodu priprema trenerima je rezultat u drugom planu, ali svaka pobeda "vredi". Mesec dana je ostalo do početka prvenstva, oba tima će do tada odigrati još nekoliko kontrolnih utakmica, kako bi se što bolje sastav uigrao za start sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading