PROSLAVA VELIKOG JUBILEJA: Crvena zvezda uveličala vek postojanja sportskog kolektiva iz Kosjerića! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.07.2023

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praznik fudbala u Kosjeriću.

PROSLAVA VELIKOG JUBILEJA: Crvena zvezda uveličala vek postojanja sportskog kolektiva iz Kosjerića! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crnokose iz Kosjerića prethonu sezonu u okviru Zone Zapadno-moravske okončali su sa skorom od devet pobeda, četiri remija i 13 poraza što je bilo dovoljno za desetu poziciju na tabeli, a to je istovremeno značilo selidnu u niži rang takmičenja, Zlatiborsku okružnu ligu.

 

I pored rezultatskog neuspeha u Kosjeriću je svečano obeležen veliki jubilej, vek postojanja kluba, a proslavu j svojim prisustvom obeležila Crvena zvezda, tj. omladinski sastav tima sa beogradske "Marakane".

Sjajno su fudbaleri Crnokose odigrali prvi period meča koji je okočnan prednošću domaćina rezultatom 2:1.

Ipak, u nastavku susreta mladi momci u crveno-beloj sportskoj opremi, pokazali su svoj raskošni talenat i preko Mizdraka su prvo uspeli da unesu rezultatski egal, da bi kasnije Rakić svojim drugim pogotkom doneo prednost, a ispostavilo se i pobedu Crvenoj zvezdi.

Treba napomenuti da je pored dva pogotka, Rakić pokazao i odličnu igru čime se potvrdilo da je teška povreda kolena, iza njega i da se u predstojećoj takmičarskoj godini od mladog fudbalera mogu očekivati sjjne partije.

 

- FK Crnokosa Kosjerić:

Godina osnivanja: 1923.

Stadion: GRadski stadion u Kosjeriću

Kapacitet: 1.400

Bez obzira na poraz, u redovima sportskog kolektiva iz Kosjerića mogu biti zadovoljni prikazanim i jasno je da će ambicije kluba u predstojećoj sezoni biti vezane za borbu za sam vrh tabele.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading