POSLE USPEŠNE SEZONE - RASTANAK: Istorijski plasman u sam vrh tabele nije bio dovoljan za nastavak saradnje!?

Autor:

Sport

23.06.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomalo neočekivano za mnoge simpatizere kluba..

POSLE USPEŠNE SEZONE - RASTANAK: Istorijski plasman u sam vrh tabele nije bio dovoljan za nastavak saradnje!?

Foto: FK Tisa Adorjan

Pomalo iznenađujuća odluka, imajući u vidu da je ostvaren jedan od najboljih rezultata u trećeligaškom društvu.

Republika

U opštini Kanjiža nalazi se selo Adorjan iz kojeg je fudbalski klub Tisa koji je u nedavno završenoj sezoni ostvario jedan veliki uspeh. U poslednjih 10 godina, ekipa je uspela da iz PFL-a preko Vojvođanske lige stigne do Srpske lige Vojvodine, gde igra trenutno svoju treću vezanu takmičarsku godinu.

Prva sezona u srpskoligaškom društvu završena je na osmoj poziciji, sledeća je bila nešto lošija, ostvaren je plasman na 11. mestu u ligi, ali je nedavno završena, sigurno jedna od boljih u poslednje vreme.

Tim iz Adorjana je zimsku pauzu proveo na desetoj poziciji sa 20 osvojenih bodova, u nastavku prvenstva zabeleženi su dosta boji rezultati, skor u toku prolećnog dela je 8-3-3, i po tom paramteru Tisa se nalazi četvrtoj poziciji ovog proleća. Ekipa je sezonu završila na četvrtom mestu sa bodovni saldom koji je bio na broju 47. 

Proteklih godinu i po dana na klupi sastava iz Adorjana bio je Branislav Bulatović, a danas je stigla informacija da je dogovoren rastanak sa sada već bivšim šefom stručnog štaba. Za vreme vođenja od strane Bulatovića je sigurno zabeležen jedan od najboljih rezutlata u trećem rangu takmičenja. Tisu je Branislav preuzeo za vreme zimske pauze u sezoni 2021/2022 i tada je posle turbulentnog proleća zadržao status srpskoligaša.

Sada je na upravi kluba da pronađe njegovu zamenu, što sigurno neće biti lako, jer je uspeh koji je nedavno ostvaren, odnosno plasman na četvrtu poziciju, jedan od boljih u poslednje vreme.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading