DOGOVOR JE BRZO POSTIGNUT: Sa dobro poznatim licem i u sledećoj takmičarskoj sezoni!

Autor:

Sport

23.06.2023

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njegovo dolaska jasno se vidi da klub igra zaista dobro.

DOGOVOR JE BRZO POSTIGNUT: Sa dobro poznatim licem i u sledećoj takmičarskoj sezoni!

Foto: FK Orljane

Uprava kluba je završila veliki posao za sledeću takmičarsku godinu.

Republika

Sastav Orljane je već pet godina u nizu član zonskog ranga takmičenja, u nedavno završenoj sezoni, za vreme zimske pauze je bio "pečen" za povratak u Nišavsku okružnu ligu, ali je odličnim partijama u drugom delu prvenstva to izbegao. Prvi deo prvenstva ekipa je završila sa samo devet osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za pretposlednje mesto na tabeli.

Uprava kluba je vredno radila za vreme transfer perioda, za trenera prvog tima postavljen je Dragan Pejčić, dok je igrački kadar u određenoj meri izmenjen, pojedini igrači su razdužili plavo-belu opremu, dok je tim ojačan proverenim fudbalerima. 

Pod vođstvom novog šefa stručnog štaba ekipa je odigrala maestralno nastavak prvenstva, zabeležen je učinak od 11 trijumfa, jednog remija i tri poraza. Po broju osvojenih bodova u prolećnom delu tim Orljane se nalazi na drugom mestu, odmah iza prvaka i novog člana Srpske lige Istok. Ekipa je sezonu završila na deobi četvrte pozicije, sa 44 osvojenih bodova, što je novi najbolji plasman  u Zoni Centar.

Republika

Foto: FK Orljane

Dragan Pejčić

Uprava kluba je odmah po završetku sezone sela za pregovarački sto sa trenerom Pejčićem, a juče je zbog jedne objave na društvenim mrežama svim simpatizerima Orljana laknulo. Potvrđena je informacija da će Dragan Pejčić i sledećih godinu dana biti na klupi plavo-belih.

Sada klubu predstoji letnji prelazni rok koji će biti odrađen u dogovoru sa trenerom, Pejčić je za vreme zimske pauze delimično stigao u "izgrađen tim", pa će sada imati vremena i prostora da po svojoj volji oformi igrački kadar.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading