ODALE GA DRUŠTVENE MREŽE: Evo kako letnju pauzu provodi ljubimac Delija! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.06.2023

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživa u čarima odmora...

ODALE GA DRUŠTVENE MREŽE: Evo kako letnju pauzu provodi ljubimac Delija! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/luisibanez88

Fudbaleri RFK Grafičara sezonu su okončali neuspehom u baraž mečevima za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala. "Grafosi" su u dvomeču poraženi od surduličkog Radnika (1:1, 0:2) i sada im ostaje nada da će naredna sezona biti uspešnija i da će klub sa Senjaka uspeti da stigne do istorijskog ostvarenja.

 

I pored svega navedenog, sezona 2022/23 mora se smatrati uspešnom kad je u pitanju sastav trenera Marka Neđića, a ubrzo nakon prestanka takmičarskih obaveza, igrački kadar je otišao na zasluženi odmor.

Zasigurno jedno od najvećih imena koje je nosilo opremu ljubičastih boja, jeste Argentinac Luis Ibanjez koji je tokom prethodne sezone svojim iskustvom u mnogome pomogao golobradim igračima Grafičara da ostvare što bolje rezultate.

Tridesetčetvorogodišnji fudbaler, koji je pre sedam godina u dresu Crvene zvezde stigao i do šampionskog pehara, letnju pauzu provodi na jadranskom primorju, a na društvenim mrežama je svoje pratioce obradovao serijom fotografija na kojima se vidi kako je proslavio desetogodišnjicu braka sa svojom suprugom Matejom Alagić.

 

- Luis Ibanjez:

Datum rođenja: 15. jul 1988. godine

Mesto rođenja: Buenos Aires - Argentina

Igračka karijera: Boka Juniors U-20 /Argentina), Boka Juniors II (Argentina), Dinamo Zagreb (Hrvatska), Rasing Klub (Argentina), Đer (Mađarska), Crvena zvezda (Beograd), Trabzonspor (Turska), Karabukspor (Turska), Zrinjski Mostar (Bosna i Hercegovina), RFK Grafičar (Beograd)

Za sada nije poznato da li će popularni Lučo i naredne sezone nositi ljubičasti dres i pokušati da se sa ekipom RFK Grafičara upiše zlatnim slovima u anale kluba sa Senjaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading