PEHAR JE OSIGURAN DEVET KOLA PRE KRAJA PRVENSTVA: Sada je i zvanično dodeljen, Temnić 1924 je novi član Zone Zapad! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.06.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Varvarina se polako vraća na staze stare slave..

PEHAR JE OSIGURAN DEVET KOLA PRE KRAJA PRVENSTVA: Sada je i zvanično dodeljen, Temnić 1924 je novi član Zone Zapad! (VIDEO)

Foto: FK Temnić 1924

Proteklog vikenda odigrano je poslednje kolo Prve rasinske okružne lige, na stadionu u Varvarinu Temnić 1924 ugostio je sastav Trudbenika (Stalać), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 4:2.

Republika

Već posle prvog dela prvenstva jasno je svima bilo da je ekipa Temnića 1924 ove sezone krenula po šampionski pehar, ali je sigurno retko ko očekivao da će isti osvojiti na ovako dominantan način. Tim iz Varvarina je sezonu završio na prvoj poziciji sa učinkom od 28 trijumfa i četiri remija. Prednost u odnosu na prvog pratioca, Slogu iz Ćićevca je čak 22 boda.

Pred oko 500 gledalaca igrači Temnića su želeli da potvrde dominaciju prikazanu ove sezone i da najbolji mogući način krenu put Zone Zapad.

U 18. minutu vođstvo domaćinu doneo je Nikola Marković, do kraja poluvremena još dva puta se tresla mreža golmana gostiju, Simića. Nemanja Čabrić je pogodio u 32. minutu, dok je šest minuta kasnije na semaforu nakon gola Jovana Jovanovića rezutlat glasio 3:0.

Na startu drugog poluvremena trener domaćih je izvršio sve dostupne izmene, igrači sa manjom minutažom u toku sezone su dobili priliku da se pokažu, i istu su iskoristili na najbolji mogući način.

Rezervista Vladan Ilić je u 64. minutu pogodio za 4:0, samo četiri minuta kasnije Jovanović svojim drugim golom na meču uvećava prednost Temnića na 5:0.

Konačan rezultat duela postavljen je u 73. minutu kada je još jedan rezervista zatresao mrežu Trudbenika, Nemanja Boškovac je upisao svoje ime na listu strelaca, 6:0.

Temnić 1924 - Trudbenik (Stalać) 6:0 (3:0)

Temnić 1924: Stojanović, Jovanović (od 46' Boškovac), Ćosić, Petrović, Kolarević, Marković (od 41' Milojević), Todorović (od 46' Janković), Čabrić, Jovanović, Vujić (od 46' Ilić), Rajković (od 46' Kurtanović)

Trudbenik: Simić, Stanojević, Gazibarić, Ristić, Radenković, Spasojević, Vitošević, Milanović, Milosavljević (od 46' Tomašević), Zdravković, Milojević

Predsednik Fudbalskog saveza Rasinskog okruga, Vladan Gašić je na stadionu u Varvarinu dodelio pehar i medalje igračima i članovima kluba Temnić 1924 i čestitao im je na plasmanu u Zonu Zapad.

Iz redova šampiona su kratko posle šampionske titule za naš portal poručili:

- Stavljena je tačka i spuštena je zavesa na vrlo uspešnu sezonu, zacrtani cilj je postignut, ušli smo u viši rang bez poraza. Idemo dalje ka uspesima, čekaju nas teško pripreme za nove pobede.  

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading