Direktan prenos Srpske lige - grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

02.06.2023

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rađevac (Krupanj) - Borac 1926 (subota, 3. jun, 17:30)

Republika

Dva kola ostala su do kraja nadmetanja u Srpskoj ligi - grupa Zapad i situacija u vrhu je i dalje ista, Smederevo je na čelu sa bodom više od Borca i vodiće borbu za prvo mesto na kraju i plasman u viši rang.

Republika

Ova dva tima su se odavno izdvojila i diktiraju tempo od početka, a u prilog tome koliko su dominantni govori i podatak da trećeplasirani FAP ima čak 15 bodova manje o Čačana.

Smederevci će u ovom kolu dočekati Real iz Podunavaca i u najavi je to lagan posao, a naš prenos je iz Krupnja gde Rađevac dočekuje Borac 1926. Za Čačane je matematika dosta jednostavna, potrebne su im dve pobede, ali i kiks Smedereva. U protivnom, jasno je ko će u prvu ligu. Rađevac je pak trenutno u opasnoj zoni i prvi je ispod „crte“ sa bodom manje od Mladog radnika, pa bi mu svaki bod značio potencijalni opstanak.

 

 

U prvom delu sezone u Čačku, Borac je slavio pobedu od 3:1, a prošle sezone su obe ekipe upisale trijumfe na domaćem terenu. U Krupnju je bilo 1:0 za Rađevac, a 2:0 za Borac u Čačku.

U subotu, 3. juna od 17:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtip-a pratite susret Srpske lige – grupa Zapad, između Rađevca iz Krupnja i Borca 1926 iz Čačka.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading