MEČ NA NAJVEĆOJ "POZORNICI" U SMEDEREVU: Železničar dočekuje Godomin na gradskom stadionu!

Autor:

Sport

26.05.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ligaški duel, sa humanitarnim karakterom, nedelja, 17 časova svi na stadion!

MEČ NA NAJVEĆOJ "POZORNICI" U SMEDEREVU: Železničar dočekuje Godomin na gradskom stadionu!

Foto: FK Železničar Smederevo

U okviru 21. kola Prve gradske lige Smederevo ekipa Železničara ugostiće sastav Godomina, utakmica je zakazana za nedelju, 28. maj od 17 časova na gradskom stadionu u Smederevu. 

Republika

Domaćin nedeljnog susreta se trenutno sa učinkom od sedam trijumfa, dva remija i devet poraza nalazi na deobi sedme pozicije na tabeli sa 23 osvojena boda. U promenjivoj formi je odigrao sastav Železničara prvi deo prvenstva i njihov bodovni saldo je bio na koti 16.

Od starta prolećnog dela ekipa igra nešto slabije, pa su u dosadašnjih osam mečeva zabeležili učinak od dve pobede, jednog remija i sedam poraza. Sedam osvojenih bodova svakako nije nešto što se očekivalo, imajući u vidu rezultate iz prvog dela prvenstva.

Iz redova Železničara su povodom predstojećeg meča poručili:

- Pozivamo sve ljubitelje fudbala, navijače i simpatizere kluba da dođu i podrže naš klub u nedelju na gradskom stadionu. Ovom prilikom bi hteli da se zahvalimo upravi kluba Smederevo 1924, koja nam je omogućila da igramo utakmicu na stadionu. Ovaj meč ima i humanitarni karakter jer će na stadionu biti postavljena kutija za pomoć Jeleni Veljković i Matiji Zotoviću, idemo svi zajedno da učinimo dobro delo. 

Republika

Foto: FK Železničar Smederevo

Najavni poster

Rival igračima Železničara u nedelju biće sastav Godomina, koji sa skorom 6-5-8 ima isti bodovni saldo kao i njihov predstojeći rival, i upravo sa njim se nalazi na deobi sedmo mesta na tabeli. 

Tim Godomina je odlično započeo sezonu, u prvih šest kola imali su učinak od četiri trijumfa, uz jedan remi i poraz, ali je kasnije napravljena serija od pet mečeva bez osvojenog boda, što je u velikoj meri uticalo na njihovo stanje na tabeli. Od starta nastavka sezone na devet duela imaju skor 2-4-3.

Ako su na skeneru poslednja pet ligaška meča, u nešto boljoj formi je sastav Godomina koji je svoj bodovni saldo tom prilikom obogatio za sedam bodova, dok je ekipa Železničara upisala jedan manje.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Železničara na gostovanju rezultatom 2:0.

Železničar 1930 - Godomin

Nedelja, 28. maj od 17 časova

Gradski stadion u Smederevu

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading