ŠOŠKIĆ ODUVAO 30 SVEĆICA: Pouzdani defanzivac Barajeva danas slavi jubilarni rođendan!

Autor:

Sport

26.05.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato lice na beogradskim terenima.

ŠOŠKIĆ ODUVAO 30 SVEĆICA: Pouzdani defanzivac Barajeva danas slavi jubilarni rođendan!

Foto: Lična arhiva Miljana Šoškića

Svečano je bilo danas u Barajevu. Iskusni defanzivac “plavih”, Miljan Šoškić je danas proslavio jubilarni, 30.rođendan.

Republika


Pouzdani levi bek je kroz karijeru “špartao” malim beogradskim terenima - igrao je za Rad, Zemun, BASK, Rakovicu, Srem iz Jakova (dva puta), BSK Borču, OFK Beograd

Šoškić drugu sezonu za redom nosi dres zonaša iz Barajeva.

U svojoj prvoj godini u redovima "plavih" je uspeo zajedno sa saigračima da se izbori za šampionsku titulu, koja ih je dovela do plasmana u viši rang. Odlično je sastav Barajeva započeo i aktuelnu sezonu, posle prvih sedam kola su bili na samo bod zaostatka za liderom, u tom periodu su i dalje bili bez poraza. Serija nešto slabijih rezultata ih je dovela do nešto lošijeg plasmana.

Ako se sagleda cela sezona ekipe, ona se može podeliti u nekoliko etapa sa serijom loših i dobrih rezultata. Trenutno se Barajevo nalazi u nizu od četiri vezana poraza i u poslednja dva kola će pokušati da tu negativnu seriju prekinu.

Tim trenera Igora Markovića dva kola pre kraja takmičarske godine na tabeli Zonske lige Beograda zauzima visoko šesto mesto a da potvrdi ostvaren plasman ima priliku u mečevima sa: Leštanima (Milutincem) i Lokomotivom pred svojim navijačima.

Ekipa portala niželige Miljanu želi dobro zdravlje i još berićetnih fudbalskih godina sa Barajevom iako je danas zakoračio u četvrtu deceniju. Srećno!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading