Direktan prenos derbija Srpske lige – grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

07.05.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smederevo 1924 – FAP (Priboj) (nedelja, 7. maj, 16:30).

 

U 24. kolu, stvari su se zakomplikovale u Srpskoj ligi – grupa Zapad i poslednjih šest kola donosi novu dimenziju neizvesnosti. Poraz vodećih Smederevaca na gostovanju drugoplsiranom Borcu u Čačku je jaz između vodećih sveo na svega bod i do kraja je sve moguće u borbi za prvo mesto i plasman u Prvu ligu.

 

U poslednja dva kola Smederevo 1924 uzelo je svega bod i zakomplikovalo sebi život. Posle nerešenog ishoda kod kuće sa autsajderom Mačvom, naišao je prvi poraz u sezoni, ali od kvalitetnog Borca koji je ovom pobedom istakao ozbiljnu kandidaturu za viši rang.

U ovom kolu, Smederevo dočekuje FAP iz Priboja, ekipu koja je na sjajnom trećem mestu na tabeli i u poslednjih pet kola igra toplo-hladno (naizmenično pobeda-poraz), pa iako gotovo bez mogućnosti za plasman u viši rang, može da bude veoma opasan rival.

Za Smederevce je ovo jedan od poslednjih težih ispita ove sezone, a u prvom delu sezone u Priboju je bilo 1:1.

U nedelju, 7. maja od 16:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtip-a pratite derbi susret Srpske lige – grupa Zapad, između Smedereva 1924 i FAP-a iz Priboja.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading