TIM IZ RADENKOVIĆA UPISAO NOVU POBEDU: Čupić je odbranama pravio "dar-mar" u glavama gostujućih igrača!

Autor:

Sport

30.04.2023

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac slavi svog čuvara mreže!

TIM IZ RADENKOVIĆA UPISAO NOVU POBEDU: Čupić je odbranama pravio "dar-mar" u glavama gostujućih igrača!

Foto: FK Borac Radenković

U okviru 21. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad), ekipa Borca iz Radenkovića ugostila je sastav Fruške Gore iz Rume, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:1.

Republika

Ekipa Borca je u ovaj duel ušla sa 16 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za 12. poziciju na tabeli, dok je sastav Fruške Gore sa dva boda manje bio na 13. mestu u ligi. 

Prava muška utakmica viđena je u Salašu Noćajskom gde ekipa Borca igra svoje mečeve kao domaćin.

Na startu susreta bolje su se snašli domaći igrači što je ubrzo rezultiralo golom u mreži gostiju. Miloš Pavlović je prošao po levoj strani, stigao je ivice kaznenog prostora odakle je uputio udarac koji je završio u mrežu golmana Milanovića, 1:0 za Borac. 

Deset minuta kasnije gostujući golman ruši Stanisavljevića, sudija opravdano pokazuje na belu tačku u korist domaćeg tima. Iskusni Miražić nije uspeo da duplira prednost Borca, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Do kraja prvog dela igre beležimo nešto bolju i konkrentiju igru domaćeg tima, ali promene rezultata nije bilo.

Republika

Foto: FK Borac Radenković

Detalj sa meča

U drugom delu igre gostujući igrači se "bude" i kreću sa ofanzivnim naletima na polovini protivnika.

U prvih 20 minuta nastavka beležimo par odličnih prilika na polovini domaćina, ali je danas odlični Ivan Čupić uspešno čuvao svoj gol.

Igrao se 66. minut kada su domaći igrači iskoristili prostor na polovini protivnika, lepa akcija završena je golom u mrežu Milanovića, ulogu egzekutora imao je Uroš Kostadinović, 2:0.

Napadali su gosti i pored dva gola zaostatka, ali je golman Čupić bio nepremostiva prepreka danas za njih.

U 80. minutu posle udarca iz ugla koji je uputio Stanić, lopta pogađa "nesrećno" u nogu Mikavicu i završava u mreži svog golmana, 3:0.

"Završvali" su posao domaći igrači, spustili su loptu i čekali kraj meča. Opuštenost u igri iskoristili su gosti u 88. minutu kada su postigli gol za konačnih 3:1.

Borac (Radenković) - Fruška Gora (Ruma) 3:1 (1:0)

Borac: Čupić, Milovanović, Jovanović. Jesretić, Rudić (od 87' Rudić), Kostadinović (od 70' Vladisavljević), Stanisavljević (od 75' Vićentić), Stanić, Galetić (od 87' Vladisavljević), Pavlović, Miražić (od 75' Martinović)

Fruška Gora: Milanović, Karanfilović, Đapić (od 83' Bežanović), Mikavica, Ninković, Dokmanović, Dobić, Gojković, Đermanović, Knežević, Stanišić (od 77' Marković)

Novim trijumfom ekipa Borca je nastavila seriju odličnih rezultata, gde su na poslednjih pet mečeva na svoj bodovni saldo dodali 11 bodova i sada se nalaze na deobi upravo 11. pozicije, dok je sastav Fruške Gore ostao na 13. poziciji.

U sledećem kolu ekipa Fruške Gore dočekuje Obilić 1933, dok sastav iz Radenkovića ide na gostovanje timu OFK Bikić.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading