IZNENAĐENJA NIJE BILO: Rutinski - Garevina u petoj brzini prohujala kroz Gornji Ribnik!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.04.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti se gostili u Gornjem Ribniku.

IZNENAĐENJA NIJE BILO: Rutinski - Garevina u petoj brzini prohujala kroz Gornji Ribnik!

Foto: FK Garevina

Fudbaleri Garevine u okviru 26. kola Druge rasinske okružne lige gostovali su u Gornjem Ribniku ekipi koja je u aktuelnoj sezoni zabeležila sve poraze i samim tim pitanje pobednika nije se ni dovodilo u pitanje.

 

Od prvog sudijskog zvižduka Garevina je zagospodarila terenom i u takvoj konstalaciji snaga stigla do pogodaka u 10, 20. i 40. minutu susreta, a u strelce su se upisali Savović dva puta, kao i Todorović. Posebno treba istaći da je asistent kod sva tri pogotka bio Tatić koji je po okončanju susreta proglašen i za najboljeg aktera ovog meča.

Nastavak donosi nešto ležerniju igru gostiju, što je domaćin iskoristio i u petom minutu drugog poluvremena smanjio prednost Garevine. Ipak, gosti vrlo brzo uspostavljaju dominaciju na terenu i sa dva brza pogotka (75. i 77. minut) rešavaju pitanje pobednika. Prvo je Teskić na asistenciju Todorovića udarcem sa 18, 19 metara pogodio sam rogalj domaćeg gola, da bi "tačku na i" stavio Tatić.

- Druga rasinska okružna liga, 26. kolo:

Ribnik (Gornji Ribnik) - Garevina (Garevina) 2:5 (0:3)

Stadion: FK Ribnik

Strelci za ekipu Garevine: Savović 10`, 20`, Todorović 40`, Teskić 75`, Tatić 77`

Foto: FK Garevina

Garevina nastavlja pohod ka gornjem domu

 

Nakon ovog trijumfa ekipa Garevina zauzima sedmu poziciju na tabeli sa 41 osvojenim bodom, a u narednom prvenstvenom kolu očekuje ih derbi sredine tabele protiv ekipe Borca iz Gornjeg Katuna.

Ekipa Ribnika je ubedljivo poslednjeplasirana. I nakon ovog kola nisu uspeli da stignu do prvih prvenstvenih bodova, a uz navedeno momci iz Gornjeg Ribnika imaju u katastrofalni gol koeficijent 9:124. U narednom kolu gostuju u Donjem Katunu ekipi Mladosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading