ZAKUVALO SE: Dok se dvoje "svađaju", treći koristi situaciju - sledi drama u prvoligaškom karavanu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.04.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činilo se da je pitanje šampiona rešano, ali...

ZAKUVALO SE: Dok se dvoje "svađaju", treći koristi situaciju - sledi drama u prvoligaškom karavanu! (FOTO GALERIJA)

Foto: ŽFK Zemun

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je trijumfe u prijateljskim susretima protiv nacionalnih selekcija Bosne i Hercegovine i Južnoafričke Republike i usled toga tokom prethodnog vikenda ligaška takmičenja nisu bila na programu.

 

Ipak, jedan meč je odigran i to u okviru drugog stepena takmičenja srpskog ženskog fudbala.

Na igralištu Fudbaslkog saveza Beograda na Adi Ciganliji u okviru 13. kola Prve lige Srbije u fudbalu za žene sastale su se ekipe Zemuna i lazarevačke Kolubare. I pored činjenice da Gornjovarošanke zauzimaju visoku treću poziciju na tabeli, konačan ishod duela sa liderom ovog takmičenja, može se smatrati senzacionalnim.

Zemunke su ostvarile trijumf rezultatom 3:2 čime su definitivno obezbedile opstanak u drugom stepenu srpskog ženskg klupskog fudbala, ali su u mnogome uticale na konačan ishod ovog prvenstva, s obzirom da Lazarevčanke trenutno imaju samo bod više, ali i jedan meč više odigran u odnosu na trenutno drugoplasirani ŽFK Radnički 1923 iz Kragujevca.

U slučaju da Kragujevčanke narednog vikenda na svom terenu savladaju kuševački Napredak Junior 2018, izbiće na lidersku poziciju i postati glavne favoritkinje za plasman u elitni rang srpskog ženskog klupskog fudbala.

 

- Prva liga Srbije u fudbalu za žene, 13. kolo:

ŽFK Zemun (Zemun) - ŽFK Kolubara (Lazarevac) 3:2 (1:1)

Stadion: Igralište FSB na Adi Ciganliji

Strelci za ŽFK Zemun: Nikolić (2), Popov

Kada je reč o narednom prvenstvenom iskušenju, Zemunke će poslednjeg vikenda meseca aprila dočekati niški Radnički 2012, dok će ekipa iz Lazarevca gostovati na Banjici ekipi ŽFK Rad.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading