JELAV SIGURNOM IGROM DO TRI BODA NA GOSTOVANJU: Igrači Cera veliku borbenost i želju nisu uspeli da krunišu golom!

Autor:

Sport

28.03.2023

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od prvog minuta gosti su nametnuli svoj ritam što ih je dovelo do nove pobede.

JELAV SIGURNOM IGROM DO TRI BODA NA GOSTOVANJU: Igrači Cera veliku borbenost i želju nisu uspeli da krunišu golom!

Foto: FK Jelav

U okviru 16. kola Međuopštinske lige Jadar ekipa Cera ugostile je sastav Jelava. Prvi duel ova dva tima igran u Jelavu završen je pobedom domaćina rezultataom 4:0. 

Republika

Tokom prvih dvadeset minuta gosti su propustili nekoliko odličnih prilika, mladi i srčani igrači domaće ekipe su odličnim reakcijama uspevali da sačuvaju svoju mrežu.

Kako je vreme odmicalo, tako je pritisak igrača Jelava bio sve veći ka golu koji je na ovom susretu branio Bojan Bajić.

Igrao se 28. minut kada je iskusni vezista gostiju, Darko Jovanović odlični udarcem sa ivice kazenog prostora pogodio same rašlje gola domaćih, 1:0.

To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena u kojem je pored jednog gola viđen i jedna žuti karton. Nikola Jović, igrač gostiju je "požuteo" zbog bezobzirnog starta.

Odmah po povratku sa odmora gosti dupliraju prednost na meču. Najbolji strelac Jelava, Ivan Miletić pobegao je odbrani protivnika, a zatim je odličnim udarcem u suprotni ugao pogodio "malu mrežu", 2:0. 

Do kraja susreta gosti su imali nekoliko prilika za uvećanje rezultata, ali je velika borbenost protivnika ipak to sprečila.

Treneri oba tima su u poslednjih pola sata pružili priliku igračima sa klupe, ali promene rezultata nije bilo.

Cer (Jadranska Lešnica) - Jelav 0:2 (0:1)

Cer: Bajić (od 46' Savatić), Todorović, Jokičić, Tomić (od 77' Čotrić), Gligorić, Kovačević (od 66' Savatić), Matić, Obrenić (od 66' Arnautović), Tojić, Krunić, Cvetković (od 46' Stepanić)

Jelav: Radić, Miletić (od 80' Bojić), Aleksić (od 65' Lukić), Marić, Jović, D. Jovanović, Novaković, N. Jovanović (od 80' B. Jović), Miletić, Reljić (od 65' Đurđević), Gligorić

Iz redova Jelava su posle meča poručili:

- Domaćinu čestitamo na borbenosti i srdačno se zahvaljujemo na fer i korektnoj igri, a naručito na gostoprimstvu posle utakmice. Želimo im puno uspeha u daljem toku takmičenja i verujemo da je pred njima lepa fudbalska budućnost. Takođe, zahvaljujemo se našim navijačima koji su u solidnom broju bili uz naš tim na ovom meču.

U sledećem kolu ekipa Jelava dočekuje Studenac, dok sastav Cera opet igra pred svojom publikom, ovoga puta njihov protivnik će biti lider na tabeli, Jedinstvo iz Zavlake.

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading