TIM IZ RUME SIGURAN NA DOMAĆEM TERENU: Poraz Hajduka nas opet vraća na početak, trka udvoje je opet aktuelna!

Autor:

Sport

26.03.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija posle poraza u derbiju koja ima još veći značaj zbog rezultata u Donjem Tovarniku.

TIM IZ RUME SIGURAN NA DOMAĆEM TERENU: Poraz Hajduka nas opet vraća na početak, trka udvoje je opet aktuelna!

Foto: FK Sloven Ruma

Na mlađima svet ostaje, Batalo kapiten Slovena

U okviru 19. kola Vojvođanske lige Jug na stadionu u Borkovačkoj dolini ekipa Slovena ugostila je sastav Radničkog iz Nove Pazove. U prvom susretu ova dva tima viđeno je sedam golova, tada su gosti postigli jedan više pa su put Rume odneli sva tri boda.

Republika

Domaći igrači su posle derbija prošle nedelje i ne tako povoljnog rezultata za njih, u duel sa ekipom Radničkog ušli sa velikom željom i voljom da se vrate na pobednički kolosek.

Već u devetom minutu Sloven je prešao u vođstvo. Nakon prekršaja nad Branom Ilićem, Nemanja Kampić nije imao dilemu, pokazao je na belu tačku.

Odgovornost je preuzeo Ilić, ali je njegov udarac odbranio Trifunović, ali je zbog kretnje golmana gostiju, kazneni udarac sa 11 metara je ponovljen.

Egzekutor drugog pokušaja bio je Stefan Cvijić koji je bio uspešniji od golmana gostiju, 1:0. 

 

 

Do kraja poluvremena Ilić je sa nekih 20 metara savladao golmana za 2:0. To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena. Bitno pomena za prvih 45 minuta je i žuti karton, na kraju se ispostavilo i jedini na meču. Petar Balešević je u 25. minutu zbog sprečavanja obećavajućeg napada upisan u koloni javnih opomena.

 

 

Već u prvih 10 minuta nastavka, igrači u crvenim dresovima su rešili pitanje pobednika.

Strelac prvog gola, Cvijić je odlično uposlio iskusnog Ilića koji je majstorskim potezom stvorio sebi prostor za šut koji je završio u mreži, 3:0.

 

 

Samo dva minuta kasnije, posle jednog gola i asistencije, Živković je uposlio Stefana čiji udarac je bio neodbranjiv, 4:0.

 

 

Do kraja meča u sudijskom protokolu pored izmena na obe strane nije bilo novih upisanih stavki.

Imali su domaći igrači šanse da dodatno uvećaju svoju prednost, ali je udarce koji su išli u gol uspešno zaustavio golman gostiju, Mijat Trifunović.

Treba napomenuti i da je posle izlaska Ilića i Cvijića kapitenska traka prešla na ruku mladog Ivana Batala.

Sloven (Ruma) - Radnički (Nova Pazova) 4:0 (2:0)

Sloven: Šegavac, Simić (od 67' Stevanović), Malović, Savinović, Jandrić, Puzić, B. Ilić (od 67' G. Ilić), Živković (od 77' Dobrijević), Batalo, Savić, Cvijić (od 77' Vidović)

Radnički: Trifunović, Brtka, Cvjetinović, Papović (od 67' Pavlović), Baletić (od 84' Jojević), Smiljanić (od 68' Vidaković), Balešević, Živković, Zogović, Ivanović, Simić

Ovom pobedom, i usled poraza Hajduka na gostovanju u Donjem Tovarniku (1:0), sada je Sloven opet na deobi prvog mesta sa timom iz Divoša koje dele sa 41 bodom.

U sledećem kolu Sloven gostuje ekipi Slavije iz Novog Sada, dok Radnički dočekuje Slobodu iz Donjeg Tovarnika.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading