TRKA UDVOJE SE NASTAVLJA: Sloven "petardom" ispratio Slogu put Temerina!

Autor:

Sport

12.03.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiks Hajduka je iskorišćen, sada će se voditi velika bitka do kraja prvenstva.

TRKA UDVOJE SE NASTAVLJA: Sloven "petardom" ispratio Slogu put Temerina!

Foto: FK Sloven Ruma

U okviru 17. kola Vojvođanske lige Jug, ekipa Sloven iz Rume ugostila je Slogu iz Temerina. 

Republika

U prvoj utakmici pred svojom publikom, u nastavku prvenstva igrači prvoplasiranog tima na tabeli odično su se pokazali. Već u osmom minutu iskusni Brana Ilić uspeo je da savlada golmana Vojvodića, 1:0.

Nastavio je domaći sastav da diktira tempo igre, pokušavali su igrači Sloge da stvore izgledne prilike na protivničkoj polovini, ali im to nije polazilo za nogom.

Igrao se 20. minut kada je Danilo Simić duplirao prednost tima iz Rume. Do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata, igralo se pretežno na sredini terena sa nekim izletima na protivničkoj polovini.

Igrao se 15. minut od nastavka igre kada je odličnu akciju domaćih, koja je počela od njihovog gola, pogotkom završio Stefan Cvijić, 3:0.

Asistent kod trećeg gola, Vladimir Jandrić se samo dva minuta posle istog upisao u strelce, 4:0.

Konačan rezultat susreta postavio je Cvijić svojim drugim pogotkom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika Sport (@nizelige5)

 

Ovom pobedom sastav iz Rume nastavio je trku za prvu mesto na tabeli, direktni rival iz Divoša je takođe slavio, tako da su ove dve ekipe i dalje na deobi prvog mesta na tabeli sa po 38 bodova.

Sloven (Ruma) - Sloga (Temerin) 5:0 (2:0)

Sloven: Šegavac, Simić, Malović, Savinović, Jandrić (od 64' Vidović), Puzić (od 75' Marin), Ilić (od 75' Vukamnović), Živković (od 64' Parmaković), Savić, Stevanović (od 64' Ilić), Cvijić

Sloga: Vojvodić, Marić, Pastor, Tomić, Jakovljević, Krajnović (od 64' Čampar), Prolić, Marjanović (od 64' Kovačević), Karać (od 85' Đukić), Vuković, Radonić (od 64' Baštić)

Sledećeg vikenda u Divošu očekuje nas derbi susret između dva lidera, Hajduk će ugostiti Sloven. U prvom susretu ova dva tima igranom u Rumi, slavio je gostujući sastav minimalnim rezultatom.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading