DA LI JE VREME ZA PRVU PROLEĆNU POBEDU: Sastav Pričinovića ugostiće ekipu Vlašić, oba tima bez trijumfa od nastavka prvenstva!

Autor:

Sport

23.03.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin će biti silno motivisan da se revanšira za poraz iz prvog dela prvenstva.

DA LI JE VREME ZA PRVU PROLEĆNU POBEDU: Sastav Pričinovića ugostiće ekipu Vlašić, oba tima bez trijumfa od nastavka prvenstva!

Foto: FK Pričinović

Oba tima jure prvu prolećnu pobedu

U okviru 16. kola Međuopštinske lige Pocerina ekipa Pričinovića ugostiće sastav Vlašića. Prvi susret ova dva tima igran u Donjem Crniljevu završen je pobedom domaćina rezultatom 4:0.

Republika

Ekipa Pričinovića je u uvodna dva kola prolećnog dela prvenstva oba puta igrala na gostovanju, prvo lideru gde je poražena minimalnim rezultatom, a zatim i u Žabaru gde je osvojila samo jedan bod. Sa osvojenih 18 bodova sa još tri tima dele četvrtu poziciju na tabeli.

Igrači tima iz Pocerskog Pričinovića su na svom terenu na sedam mečeva upisali samo 10 bodova i po tom paramteru je jedino fenjeraš na tabeli slabije poboljšao svoj bodovni saldo, ekipa Mraovska je osvojila samo tri boda.

U nedelju će rival Pričinoviću biti sastav Vlašića koji se nalazi u seriji od tri vezana poraza. Sa 14 bodova ekipa iz Donjeg Crniljeva drži 12. poziciju na tabeli i očekuje ih borba za što bolji plasman kako na kraju sezone ne bi mislili o opstanku u ligi. 

Na gostujućem terenu ekipa Vlašića je osvojila samo četiri boda na šest mečeva koliko su odigrali do sada.

Pričinović (Mačvanski Pričinović) - Vlašić (Donje Crniljevo)

Nedelja, 26. mart od 15 časova

Stadion Pričinovića

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading