MINIMALAC DOVOLJAN ZA TRI BODA: Ekipa Vuka slavila u duelu sa sastavom Jadra!

Autor:

Sport

19.03.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neiskorišćene prilike gostujućih igrača koštale ekipu barem jednog boda!

MINIMALAC DOVOLJAN ZA TRI BODA: Ekipa Vuka slavila u duelu sa sastavom Jadra!

Foto: FK Vuk Tršić

Pobednički tim

Nedeljni program 17. kola Opštinske lige Loznica otvoren je duelom na stadionu "Dragiša Đurić Vetrenjača" u Voćnjaku gde je ekipa Vuka ugostila Jadar 07. U prvom susretu ova dva tima današnji gost je slavio pred svojim navijačima rezultatom 3:1.

Republika

Odličan meč viđen je na otvaranju nedeljnog programa u Voćnjaku pred punim tribinama.

Posle prvih 45 minuta, gosti su imali više loptu u nogama, stvarali su prilike, ali je realizacija izostala pa se na odmor otišlo bez golova na obe strane.

U prvom poluvremena glavni sudija meča, Ognjen Gajić tri puta je pokazivao žuti karton, dva puta je to činio zbog gostujućih igrača, dok je u domaćem taboru požuteo Nemanja Lukić.

Posle desetominutne pauze situacija na terenu se nije u mnogome promenila, igrana je muška utakmica sa dosta duela što je rezultiralo novim žutim kartonima. 

 

 

U drugom delu sudija je žuti karton iz džepa vadio još tri puta.

Odlučujući momenat na utakmici desio se u 66. minutu kada je Vladan Simić savladao golmana Stefanovića za prednost domaćeg tima od 1:0. 

To je ujedno bio i krajnji rezultat posle poslednjeg sudijskog zvižduka.

Gosti imaju za čime da žale, prilike pred golom Dragićevića nisu iskorišćene, dok su domaći bili koncentrisaniji u završnici što im je i donelo sva tri boda na ovom meču.

Vuk Tršić - Jadar 07 1:0 (0:0)

Vuk Tršić: Dragićević, N. Matić, Mihailović, Vučetić, Lukić (od 75' L. Dragićević), Simić, Tešić (od 62' Mir. Matić), N. Matić, Mil. Matić, Jovičić (od 66' Novaković), Vasiljević

Jadar 07: Stefanović, Popović, Radić (od 87' Ignjatović), Krstić (od 54' Mitrović), Đukanović, Milovanović, Despotović, Tadić, Antonić, Stojanović, Panić

Ovom pobedom ekipa iz Tršića se izjednačila na šestoj poziciji sa timom Respekt, dok je Jadar za sada ostao na deobi 16. mesta na tabeli.

U sledećem kolu Jadar dočekuje sastav Stolice iz Krupnja, dok Vuk gostuje na Kozjaku ekipi Borca.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading