PROLEĆNI LET ORLOVA JE ODLOŽEN: U Kušiljevu domaćin nije želeo da prepusti bodove!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.03.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrda i borbena utakmica viđena je naselju kojem je 19833. godine knez Miloš dao ime.

PROLEĆNI LET ORLOVA JE ODLOŽEN: U Kušiljevu domaćin nije želeo da prepusti bodove!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Gotovo puna četiri meseca klubovi Zone Zapad očekivali su start prolećnog dela takmičenja, a već na otvaranju nastavka sezone viđeno je nekoliko mečeva koji su mogli da zadovolje sve fudbalske sladokusce.

 

Jedan od onih mečeva koji se sa pravom iščekivao, jeste duel koji je odigran u Kušiljevu, a u kojem su se sastale ekipe Kušiljeva i Orlova iz Jasenova. Obe ekipe nalazile su se u sredini tabele zonskog ranga takmičenja, bodovna razlika bila je minimalna, a prvi ovosezonski duel okončan je podelom bodova 1:1 i sve navedeno dovodilo je do zaključka da će susret biti propraćen rezultatskom neizvesnošću.

Bila je to izuzetno tvrda takmičarsak utakmica u kojoj je domaćin pokazao veću želju i sasvim zasluženo stigao do važnih bodova.

Od samog starta meča domaćim je vršio pritisak na poslednju liniju gostiju, dok se ekipa iz Jasenova opredelila da gol domaćina proba da ugrozi kroz kontranapade. 

Prvi pogodak viđen je nakon katastrofalne greše golmana Orlova. Prilikom ispucavanja on je pogodio jednog fudbalera Kušiljeva, a lopta se odbila u mrežu za prednost domaće ekipe. Ujedno je to bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku meča identična slika je viđena na terenu. Velika borba nije praćena i gol šansama i takva konstalacija snaga vladala je do 60. minuta susreta. Nakon dobro izvedenog skraćenog kornera najspretniji u šesnaestercu gostiju bio je Bojn Ilić i mreža Orlova se po drugi put zatresla.

Do kraja meča gosti su bezuspešno pokušavali da stignu do mreže Kušiljeva.

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Orlovi nisu nadleteli Kušiljevo

 

- Zona Zapad, 16. kolo:

Kušiljevo (Kušiljevo) - Orlovi (Jasenovo) 2:0 (1:0)

Stadion: "pod Kruškom"

Strelci: Stanko Gojković i Bojan Ilić

U narednom 17. kolu Zone Zapad ekipa Orlova dočekuje kruševačko Jedinstvo 1936, dok Kušiljevo gostuje Blagotinu u Poljni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading